Ooops!?

Hur hamnade jag och Charlie på Arlanda, jag var just i Älvdalen med Tristan?

 1. Tina skriver:

  Ja, så fantastiskt fint skrivet av Lina Virta, och allt mitt i prick dessutom! Härligt att läsa, hon är säkert lika fantastisk som du Magdalena!

 2. Stina skriver:

  Dags att överraska Lance kanske..?? 😉

 3. Katja skriver:

  Nyfiken nu 🙂

 4. Hej hallå Magdalena! Igår var jag klar. Jag kom till dagens datum. Jag har sträckläst under ett par veckors tid dina nästan 900sidor med blogginlägg. Nu känner jag mig nästan tom! Du har fyllt kvällar och dagar och morgnar och ensamma stunder med skratt så tårarna rinner. Värme! Jag har flera gånger velat flytta in i dittt kök och äta frukost där! Det du visar här i bloggen är en varm, livsglad, matglad 😉 , snygg, självständig, fantastiskt vacker person! Dina galenskaper påminner en del om min egen mamma! Dina barn måste AVGUDA dig! Tack för den värme du sprider i mitt hjärta! Sluta aldrig vara du!

  / en lite ensam 22åring i oslo.

  1. Lina Virta/ TACK, TACK!!!!! För din underbara kommentar! Har du orkat dig igenom så mycket?
   Tack från hjärtat för dina fina ord! De värmde verkligen…. ❤

 5. Anna skriver:

  Ska du till Thailand och hälsa på syrran? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..