Längdskidor, skev självbild och mysig frukost

Vi steg upp halv nio, pappa jobbar idag, så vi hann med att mysa och äta frukost innan han åkte..


Killarna i samma tröjor

Marie har tagit på sig understället. Nu ska vi hyra skidor och bege oss ut i spåret.

Jag måste ha en ”OMVÄND anorexi”

(NEJ jag menar inte att missbruka order eller såra någon, jag kunde inte komma på någon annan beskrivning bara)

Jag tycker genuint att jag är ”normal” och ”fin” i kroppen.
Jag har inga direkta komplex och är i harmoni med mig själv just nu

(I min hjärna ser jag mig själv som på den här bilden under)

Inte pinnsmal och inte fet…


Jag är klädd i HM från topp till tå och utrustad med en jäkligt skev kroppsuppfattning.

MEN när pappa tog DEN HÄR bilden på mig igårkväll började det snurra rejält i kupan.


Vem är jag???!

Tanten som sitter som Jabba the hut på golvet??


Eller hon som står och pose’ar framför spegeln?

Är jag så jäkla bra på att ta ego-pics framför spegeln att jag lyckats maskera och gömma den riktiga Magdalena? Hehe

Jag kan verkligen förundras över hur olika man kan se ut på bilder.
JAG föredrar de bättre! Hehe


Blir du bra på bild, eller beror det på vem som tar fotot?
 1. …du och jag väger lika mycket (har jag för mig) och har alltid förundrats över att du ser tio kilo smalare ut på bilderna än mig. Men prisa gud, halleluja! 😉 Du ser ju VANLIG ut. Dock OFÖRSKÄMT snygg jämt. Så vi, dödliga, behövde se en ”vanlig bild” utav dig, där du inte posar, ok? Love, H.

 2. Jag har ju nyss träffat dig och du är sååå snygg!!!
  Och nej jag blir verkligen inte bra på bild! 😉

  Ha det superhärligt i spåret!!!

 3. Du är i jättefin form! Jag är rel. smal men ser alltid ut som en padda på bild 🙁 egopicsen man tar själv har man ju förmånen att kunna ta från rätt vinkel 😉 tror du gör rätt i att förminska boobsen då blir du mer proportionerlig. Tyckte själv jag såg ut som en lossande jag ammade och hade stora tuttar och förstår inte hur man kan vilja ha det?! Dessutom jättesvårt att hitta passande toppar. Men det är ju en smaksak! Ha det gött i solen! Kram

 4. Hej, du är superfin!1
  Skulle Mer än gärna se ut som dig.
  är på gång att gå ner i vikt.. Får jag fråga hur lång du är och hur mkt du väger? Förstår dock om du inte vill svara..
  Hade nog inte velat svara på det själv. 😉

  Tack för bra blogg.

  Hanna

 5. Jag vet exakt vad du menar. Jag har en helt vriden uppfattning om min storlek. Det är nämligen så att den enda spegel jag ser mig i dagligen är badrumsspegeln. När jag vid något tillfälle måste ställa mig framför helspegeln i hallen för att kolla nåt nytt plagg eller så, blir jag så chockad. Det är en stor koloss som står där framför mig. Samma sak i provrum på klädaffärer. Saken är den att jag upplever mig inte själv som stor alls. 160 cm och har storl 38. Antagligen står jag alldeles för sällan framför spegeln, men man blir ju inte precis mer lockad av att ställa sig där heller när man ser vad man ser :-/ Jag gillar inte heller att röra på mig, så jag lär ju knappast göra något åt saken heller. Äh, vafan jag lever här och nu och ska jag vara riktigt ärlig så mår jag faktiskt riktigt bra. Så länge jag inte ser mig i spegeln förstås, ha ha 😉

 6. Du ÄR ju snygg…. Jättefin kropp och ansikte… Hade gärna bytt 🙂

  Ha en fin dag ute i spåret nu, njut av frisk luft, varm choklad och röda kinder *hihi*

  KRAM

 7. Huvudsaken är att man trivs och att byxorna inte stramar åt för hårt. Jag testade shortsen och oj vad de sitter hårt 😉
  Så mysigt med skidor. Fördelen med att bo på landet är att allt finns utanför knuten och undrar om man inte tightar till kroppen med all frisk luft också. Stava på nu, njut av det vackra vädret och spåra gärna lite varg så håller killarna intresset uppe…

 8. Du ar supersnygg pa alla bilder men allra snyggast pa dina sjalvtagna bilder.. haha! precis som jag. Jag fotar mig bast sjalv, da far jag en san dar bra pose, schysst leende sa inte ansiktet ser fetto ut, kroppen ser ok ut och bilden ar tagen lite sadar perfekt uppifran. Ingen annan kan, bara jag. 😉 Ha det skont i snon! kram towe.

 9. Du ser alltid så smal ut på bilderna. Jag har för mig att du väger mer än mig, men ser mycket smalare ut på bild…
  Jag tycker att jag ser ok ut i spegeln, men så fort jag hamnar på bild så ser jag helknäpp ut. Inte på något sett fotogenisk.
  Du är däremot alltid snygg även när du går omkring i pyamas hemma.

 10. hahaha.. du är för härlig!! Jag resonerar (i mitt huvud) precis som dig att jag är normal ej pinnsmal men den här donnan har inga bröst å mer kurvig över höfterna. Läste i en bok där de beskrev något om att åldras med en partner som sett en i ungdomens dagar å därför har kvar bilden av när man var ung å ser därför med blidare ögon på sin älskade…. Kan det vara så jag tänker så ibland om mig själv måntro, MEN jag håller helt med dig att vissa foton inte alls är smickrande å kan bli så helt fel. Jag ser dig som den smala å väldigt vackra Magdalena. Du har jämnt så fina bilder å när jag testat att ta foton på mig så ser jag rosenrasande ut för jag är så fokuserad på att ta bilden :))

 11. Hej jag tror det handlar om att kameravinkel du får när du själv fotar inte alltid visar rättvist och i det fall faller det dig till fördel 😉

 12. Jag tycker du ser helt normal ut Magdalena. Sen tycker jag för egen del att det är mycket bättre att ha fokus på insidan och vad jag kan göra för att göra tillvaron bättre för andra.Men du behöver alltså inte oroa dig. Du är skapad vacker.

 13. hahaha du är INTE jabbe the hut. MEn du sitter ju bredvid en liten människa. Då blir propotionerna galna.
  Du är fin som du är. Men jag lovar, när du förminskat brösten kommer du känna dig ändå bättre. Done that. En otroligt härlig känsla.

 14. Haha! Du är rolig du! Jag blir aldrig bra på bild, inte ens när jag själv är fotograf. Det sägs ju ”att antingen blir man bra på bild, eller så blir man sig lik.” Jag blir alltså mig lik… Varenda gång!! Orättvist!
  Härliga bilder på er i solen och snön! Ha det så gott! Kram 🙂

 15. Jag känner mig också smal….tills jag sätter mig ner framför en spegel och får en chock, det är ju så många ser mig på jobb varje dag.
  Ska gå ner några trivselkilon, hoppas jag.

  1. Jag varierar inte, jag måste ha krymp!? Och kan inte ta in det, acceptera det hehe jag vägrar tro att det är sant!!

   När jag mätte mig för mitt pass var jag 168. Jag har sagt att jag är 168cm de senaste 20 åren…

   Åldern måste ha börjat att ta ut sin rätt… 😉

 16. Haha sköning =) du är jätte fin på alla bilder. Men förstår vad du menar när man tar bild på sig själv så sträcker man på sig drar gärna i magen o gör sin favorit min, men såg en bild på mig själv nyss som en kompis tog på mig och la ut på facebook, där trycker jag min arm mot min kropp så den ser skit tjock ut, slappnar av i magen så den hänger lite snyggt över byxkanten och skrattar med munnen stängd så kinderna ser ut som hamster kinder och jag ser allmänt mongo ut haha. Då tänkte jag oxå jahaa de är så där jag egentligen ser ut bland folk hahaha. ja de e tur man blir bra på bild ibland iaf =)=) kram

 17. Maggan jag är verkligen ett fan av dig men nu är du ute och cyklar. Är det verkligen din uppfattning att när man ser ut som du på den bilden är man hoffa?? Vad sänder det för signaler till gemene man som har en normal kropp som du kallar för stor. Själv ser jag ut som du i längd, vikt och inlägg. Mitt val hur jag ser ut. Men skulle aldirig kritisera någon med NÅGRA kilon till som du nu indirekt gör/Agnetha

 18. @Agnetha: Va? Hur fick du det där till att kritisera någon annan? Maggan pratade om SIG SJÄLV och hur hon tyckte hur det såg ut för HENNE!

 19. Återigen kommer inte min kommentar fram.

  @Agnetha: På vilket sätt fick du det här inlägget till att Maggan kritiserar någon med några kilon till som hon nu indirekt ska ha gjort? Maggan pratade om sig själv, hur hon kände det, hon kritiserade inte någon annan, synd att du tog åt dig, men det var nog inte det hon menade att du skulle göra.

 20. Hej Agnes/Maggan. Jag reagerade mot att det sas att bilden beskrevs som hoffa från Maggan. En högst normalt medelvikt som kritiseras till hoffa??? Vet inte vilka normer ni har men tror att de flesta av Maggans readers skulle vara nöjda med att se ut som det som Maggan beskriver som hoffa…

 21. Skillnaden är att du själv kan ta om fotona i all evighet när du står framför spegeln. När någon annan fotar har du EN chans på dig att ”dra in allt” 😉

 22. Hej Magda, någon kanske redan frågat var den fina blå och röda mössa med tofs kommer ifrån..,,annars frågar jag dig nu;)
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Ingrid/ tofs? Jag har en med norskaflaggan på och den kommer från Nappapari och en amerikansk flagga från GANT. Charlie har en röd/blå med tofs? Och den kommer från Nova Star

 23. Oj, ursäkta det fanns ju ingen tofs!, Jag menar den stickade med blått band fram och stjärnor och röd o vit med breda ränder överst;)

 24. Tycker du är superfin på alla dina bilder! Ett ideal på hur man ska se ut! Du är toppen och älskar att läsa din blogg full med humor och allvar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..