Konstaterade..

Gick in på mitt twitterkonto och konstaterade kvickt att jag INTE missat mycket?


Vad är det för missfoster som härjar runt i sociala medier egentligen?

Visst! Det är gammalt, men det väcker min nyfikenhet

Har folk vuxit upp utan föräldrar, uppfostran, vett och sunt förnuft?

Lite lustigt att människor ger sig rätten att kunna kasta ur sig vad som helst bara för att man har ett igenkännligt efternamn.

Är det någon av er som vet vem denne Supersteffe är?
Jag blir så himla nyfiken på människan bakom påståendet
Lider han av psykisk ohälsa, är han en vanlig snubbe, har han fru, barn, familj…?


Undra om HAN har ett jobb?!
 1. ja du maggan idioter finns de gott om än e den 1 inte född än…
  finns dårar över allt ,, bry dig inte om han
  älskar dig som du e .. puss

 2. Att människor tar sig rätten att kommentera , utan att veta känna personen ifråga . Det måste innebära att de saknar ett eget liv , då de lägger energi på andra . Smaklöst. Följer din blogg tycker det är befriande läsning då du skriver om livet så som det är . Skönt det finns någon som inte förskönar . Kramar .

 3. Amen vilken jävla idiot!!!! Vem E han att döma dig eller vem som för den delen… Usch smuts.. You rock Maggan 😉 kram på dig

 4. Supersteffe…är inte det ett ”namn” man typ hade när man gick låg-mellanstadiet ? Jag menar det säger väl en del om personen i fråga…
  Jobb, du har ju tom 2 jobb så han har missat en hel del under tiden han fått gått om och om låg/mellanstadiet (Postkodsjobb och blogg- eftersom det ju ger en inkomst). Men det är ju lite synd om stackarn, kan inte vara lätt för en kille som honom så han försöker väl vara lite tuff (“Åh ni skulle bara veta vad jag skrev på Magdalena Graafs twitter, jag bad henne skaffa ett jobb…coolt va?!”) allt för att få vara med de stora killarna på rasterna 🙂

 5. Han är i alla fall inte en feg skit som gömmer sig bakom ett nick som många gör, eller så är det precis det han är och fotot föreställer någon annan… Nätet kryllar av idioter av alla de slag, tack och lov är de långt ifrån en majoritet. Åsikter fine, så länge de uttrycks sakligt och respektfullt.

 6. …och alla ni som sätter igång och håna denna ”supersteffe” nu, är ni så mycket bättre egentligen?? Ingen metod jag har lärt mina barn i alla fall.

 7. Man kan ju bara konstatera att han inte läst don blogg så noga…. Du gör mycket mer än så! Skvallra? Heja dig som ryter till o visar bild!

 8. Förmodligen ingen att offra energi på i alla fall… 😉 Jag gillar när du färgar håret, bloggar eller fikar eller… whatever! Fortsätt så! 🙂

 9. Den största frågan är väl ändå varför någon lägger ner energi på att läsa en blogg eller följa någon på Twitter/Instagram eller whatever om man nu stör sig så oerhört..? Vem är den största nöten då? 🙂

 10. …och jag tittar in här en snabbis och konstaterar också att man har inte missat mycket. Samma kärringkackel som vanligt! Samma skit överallt ju.

 11. Linda, har du någonsin sett mig skriva något otrevligt till Maggan här??? Ge dig på någon annan om du är bråksugen, tydligen fel att vara emot bråk och tjafs när man kommenterar här.

 12. Det den s.k. Supersteffe skriver om Magdalena är verkligen inte OK… jag kan t.o.m. förstå om Magdalena tröttnar och gör på detta vis… men gränsen mellan det Supersteffe gör och det som ni följare gör är just nu hårfin. Det är inte OK att skriva om någon på det viset… och hur talar man om för en människa att han/hon gör fel genom att göra samma fel själv?

 13. Tråkigt för dig..Tror de flesta som klagar är mycket avundsjuka på dig. Där tror jag felet ligger. Varför läsa det du skriver om de mår så illa av det. Att komma och klaga att du inte jobbar, bara ta hand om dina barn är väl nästan ett heltidsjobb.Finns många konstiga i vår herrers hage.
  Ha en fin dag

 14. Han skrev väl bara vad han tyckte. Finns en del sanningar i det han skriver. Linda du är barnslig. Vad har hans sexliv med det han skriver att göra. Så barnsligt att skriva att folk inte fått sex på länge. IQ fiskmås eller.

 15. My du är den klokaste som skriver på denna blogg. Diggar det du skriver. Du verkar vara en bra människa.

 16. My du är så bra! Gillar det du skriver. Du är klok, intelligent och empatisk. Önskade att fler var som du . Så mycket ytliga och oempatiska människor i vår värld. Du ger mig lite hopp om mänskligheten. Tack för att du finns.
  KRAM 🙂

 17. Agneta, tack detsamma och kram tillbaks. 🙂 (klok och intelligent vet jag inte precis, men försöker åtminstone vara empatisk och värnar om rättvisa och respekt 😉 )

 18. A.Blomberg: Vad menar du med att det finns en del sanningar i det han skriver. Det var ju ett jäkla påhopp och elakt. Du verkar ju för det mesta vara en rejäl tjej, men hur kan du försvara ett elakt nättroll? han ska hängas ut. Kram

 19. HEJ Ewa!
  Vad glad jag blev att du skrev att jag verkar vara en rejäl tjej det värmde verkligen tack!! ( För det mesta i alla fall hi hi)
  Jo jag menade att Maggan skriver mycket om hårfärgning ,kläder och smink. Tycker annars att det är en bra blandning i bloggen . Jag för min del tycker om att diskutera olika ämnen som berör oss människor. Jag kan tycka att bloggen kan vara lite ytlig ibland fast det är nästan alla bloggar som jag läser utom Malin Berghagens blogg.
  Tycker det var taskigt av Maggan att kalla killen för missfoster . Maggan måste ha fått värre kommentarer än denna. Tycker inte den var så farlig. Vissa dagar är man mer känslig för elakheter.
  Det kan inte vara lätt alla gånger att vara offentlig det förstår jag. Kändisar får ta mycket skit men dom får ju en del förmåner som inte vi okända får ta del av .
  KRAM tillbaka 🙂
  Tack för svar

 20. Jag tycker i och försig aldrig att det är ok att kalla någon för missfoster, men det beror väl antagligen på vad man associerar med ordet. 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..