Mitt fantastiska jobb

Jag fullkomligt älskar mitt arbete! Jag hoppas jag får göra detta till jag går i pension, hehe..

Du har väl inte missat mina senaste inslag?

width=440

Här är mitt inslag från Haparanda

width=440

Här är mitt inslag från Trosa

Norrland är mitt hjärta!
Och i Trosa skulle jag vilja bo…

 1. vi brukar inte titta men så stod TVn på och sonen 5 år utbrister att Trosa är på tv så då var vi tvungna att kika 🙂

  Sonens farmor bor där men tyvärr har hon ingen postkod, men hon kände de som vann massa pengar.

  Trosa är en mysig stad, på sommaren. Rätt dött på vintern.

 2. *lena* skriver:

  Håller med min dotter bor i Vagnhärad några km från Trosa & jag ÄLSKAR den lilla pitoreska staden blir ett besök varje gång :)) och Norrland kommer mamma & hela familjen ifrån så har hängt där sen jag låg i magen :)) ditt jobb rockar vilken glädjespridare du är ♥

 3. Jessica skriver:

  Trosa är fantastiskt! 🙂 har bott här hela mitt liv och nu får jag se mina egna barn växa upp här också! Vill aldrig lämna denna lilla fina stad 🙂 du måste komma och strosa runt här på sommaren någon gång, då är det ännu mer fantastiskt här! 😉

  Kram!

 4. Julia skriver:

  Åh! Du är så fin Magdalena. Vilka fina, fantastiska möten och överraskningar du får vara med om. Sitter här med tårar i ögonen efter att ha tittat på klippen du la ut 🙂 Du är så go mot dom, och de blir så glada! Yihoo! Ha en fortsatt bra helg!

 5. Kul att du tycker om Norrland! Själv är jag sedan några år tillbaka en lycklig ”norrländska” efter att ha växt upp i Göteborg 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..