Middag hos goda vänner

Vi har varit på middag hos Jocke och Bette! Det bjöds på en ljuvlig spaghetti bolgnese och en helt underbar marängtårta!
Mycket skratt, glada barn och ett gott rödvin.

Elizabeth har en blogg! Har du inte besökt den? Kan du göra det HÄR!
Hon är en enormt driven och varm kvinna!


Några av Elizabeth intressanta böcker. Har du inte läst dem, rekommenderar jag dem skarpt!

Tristan och Smilla uppträdde. Gjorde du oxå det för de vuxna när du var liten?
Jag kommer ihåg att jag alltid sjöng Sandras Maria-Magdalena och dansade till Pernillas Piccadilly circus.


Gissa vem som var nöjd?
Filip ville sätta honom i den röda, medans jag uppmuntrade honom till lek med den andra kärran på fyra hjul

Nu ska jag sova. Imorgon kommer jag inte lyfta många fingrar. X
 1. Jag är inte impad av henne. Har varit på en föreläsning som hon var delaktig i. Hon kändes som en ”wanna-be”, inte äkta.
  Hennes böcker har fått mycket kritik, de anses ”tunna” och ”inget nytt under solen”. Hon gnatar om sånt vi redan vet, om ex. avundsjuka. Inga djupdykningar där inte.
  Så läser jag ”J”:s kommentar… plötsligt kände jag att min instinkt kanske var rätt.

 2. J skriver:

  Ulle: det är inte att hänga ut någon, som jag skrev så följer jag även Elizabeths fina blogg och där har ämnet diskuterats hett och både Elizabeth och Jocke är väl medvetna om att folk dragit på ögonbrynen (inte alla naturligtvis) över deras förhållande och där Jocke även erkänt att han gjort illa tidigare fru, så det är absolut inte att hänga ut någon. Har man levt med en man som slår tror jag man förstår vad jag menar. Absolut inget illa, men en tanke och en oro… //J

 3. Ulle skriver:

  Jag vet inget om Magdalenas vänner, men ”J” jag tycker det var en onödig kommentar av dig att hänga ut dom så.

 4. J skriver:

  Blir lite förvånad när du säger att ni varit på middag hos vänner, Jocke och Bette. Jocke som slagit sin fru…. Du Magdalena som levt i ett vålds-förhållande i många år! Jag har själv levt med en man som misshandlade mig och sedemera dömdes till fängelse för de våld han orsakat mig. Jag visste, precis som Elizabeth gjorde, att mannen jag inledde ett förhållande med hade gjort illa tidigaer fru, men gick blint på alla de ord mannen sa, alla de fina saker hans vänner sa om den här mannen, för även fast dom var bästa vänner med mannen visste dom inte hur han betette sig i ett förhållande, när ingen såg – jag trodde blint och satsade allt på det här förhållandet, men med tiden började det, sakta, sakta…. och när första slaget kom, det vet jag inte, men jag levde sen i nästan tio år med i mer eller mindre misshandel varje dag i någon form, jag stannade för barnens skull, trodde jag i min enfald! Jag menar inte att man inte kan förändras, dock tror jag både du och jag vet att en man som har i sig att kunna gå så lång till att slå sin kvinna, någonstans aldrig kommer att förändras. Jag läser även Elizabeths blogg, jag tycker om henne och hon har hjälpt mig på vägen med kloka ord och jag önskar henne verkligen det bästa. Men det är inte utan att jag känner en viss oro! Kram J

 5. Rösta på Gson!!
  Ta länken på Maggans sida och röst så att Gson får sina efterlängtade kläder från MQ.
  Han ligger 3 à just nu !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..