ANNONS

Mer bröllopsinspiration

/

Jag kanske ska tänka om? Jag såg (faktiskt genom en annons här hos mig själv hehe..) förslag på vinterbröllop i fjällen:-) Men vi får skynda oss som attan och jag vet inte om vi hinner, eller det är jag säker på att vi inte gör, men vi kan ju skjuta på bröllopet ett år kanske..Jag älskar snö och barnen älskar skidor. Jesus med för den delen.

Det är Ramundberget som anordnar sådant här och DU kanske också ska gifta dig? Eller NI heter det ju:-) Jag puschar lite för dem för jag tycker det här verkar härligt. Man kan vinna sitt bröllop! Och det är värt mycket pengar! Läs mer : http://www.ramundberget.se/brollopet

Kom igen. Fria till den du älskar! Och berätta för oss här hur det går. Jag kommer inte ens skicka in till tävlingen, det skulle se konstigt ut va´ om jag vann när de har annonserat här på bloggen:-) ?

Fridens X

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00