Mer bröllopsinspiration

Jag kanske ska tänka om? Jag såg (faktiskt genom en annons här hos mig själv hehe..) förslag på vinterbröllop i fjällen:-) Men vi får skynda oss som attan och jag vet inte om vi hinner, eller det är jag säker på att vi inte gör, men vi kan ju skjuta på bröllopet ett år kanske..Jag älskar snö och barnen älskar skidor. Jesus med för den delen.

Det är Ramundberget som anordnar sådant här och DU kanske också ska gifta dig? Eller NI heter det ju:-) Jag puschar lite för dem för jag tycker det här verkar härligt. Man kan vinna sitt bröllop! Och det är värt mycket pengar! Läs mer : http://www.ramundberget.se/brollopet

Kom igen. Fria till den du älskar! Och berätta för oss här hur det går. Jag kommer inte ens skicka in till tävlingen, det skulle se konstigt ut va´ om jag vann när de har annonserat här på bloggen:-) ?

Fridens X

 

 1. Åsa skriver:

  Kan verkligen rekommendera vinterbröllop. Min man och jag gifte oss i Lindvallen i december efter ca 28 år tillsammans. Massa ljus och maschaller, snö, – 20 grader, renfällar och en upplyst backe i bakgrunden. Det var så himla vackert och enkelt.

 2. Syrran din är ju i senste numret av Bröllopsguiden så den kan du ju slänga ett getöga i. MYCKET tjusiga frisyrer och drömklänningar!

 3. malin skriver:

  Ramundberget är ju himla mysigt. De har en annorlunda restaurang som ser ut som en slags kåta där man kan ha bröllopsmiddagen. Kolla också Fjällnäs.se där de har ett fint kapell. Jag är också sugen på fjällbröllop så jag har rekat lite. Men du får gärna låna mina tips;)
  Skön torsdag!

 4. Moa skriver:

  På tal om vinterbröllop så i Vilhelmina så kan man på Wilhelmina Winter Weekend (8-10 feb) gifta sig i en iskyrka. Kanske är något för er? 😉 Vinter helgen återkommer varje år och det är andra året med iskyrkan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..