Wohlaaaaa!!

Blekning sliter MER på håret än färg, men jösses vad mycket finare det blir!

Nu jäklar ska jag hem och tuttifrutta mig, måla läpplinje, trycka upp tuttarna och mima till you got what i want framför spegeln!

 1. Fanny skriver:

  Hej Magdalena! Jag brukar aldrig kommentera här tyvärr, har sällan tiden eller orken :/ men ville bara tipsa om en sak! Antar att det kostar skjortan att gå och färga utväxten en gång i månaden!? Har själv aldrig gjort det hos frisör och jag har nästan lika ljust (fusk) får som dig.. Själv använder jag mig av gammal hederlig hemmafärgning 😉 finns en pärlblond färg av mood för cirkusen 60 spänn på Willys , Ica ja lite var stans som jag smetar i hårbotten, sitter 25 min och voila så har jag en perfekt utväxt (blir aldrig gult eller liknande med pärla). Magiskt billigt faktiskt för mig som är Svensson men endå inte vill ha trasig utväxt 😉 gillar dig och ville därför komma med lite kompis tips , hihi! Nu vart det ju lite smygreklamen det fattar inte jag 😉

 2. Hejsan Maggan, jag har ett super bra tips på schampo o balsam som man kan använda när man vill behålla kvalitén på håret när man bleker. Mitt enda tips är att leta upp J Beverly Hills Platinum Serie. Kostar skjortan men ack vilket underbart hår. Ett schampo ligger runt 500 lappen likaså balsamet.

  Du kommer få en helt underbar kvalitè på håret!
  Kram från mig!

 3. Lindha skriver:

  Jag tror du skulle passa jättebra i lite mer slingor i olika blonda nyanser. Lite mer sand-blond i grunden istället för platina. Då blir utväxten inte lika tydlig heller 🙂

  1. Lindha/ jag har testat slingor hela hösten.. Men det känns aldrig riktigt bra.. Massa olika nyanseringar som tvättas ut efter 3 veckor. Sen är skiten dansbands-räv-rött (Christer Sjögren)

   Tack för tipset ändå/ kram

 4. Erica skriver:

  Blev jättefint, jag blekte själv alldeles nyss och man blir faktiskt liiite gladare när man ser sig i spegeln 🙂

 5. Marta skriver:

  Blondes have more fun!
  Superfint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..