Telletubbies Polarn och gnäll

Killarna är i skola och jag släpar omkring i pyjamas med Charlie skrikandes runt benen.


Vi tittar på Telletubbies en stund. Skönt och mysigt att kunna sitta still och gosa en stund.

Jag beundrar alla er mammor som har karaktären ”att INTE barnvaktsanvända tvn” jag hade inte överlevt utan den. Mitt huvud hade sprängts och jag hade med STOR sannolikt utfört våldsdåd nere på vår 7/11 (nu när den gamla och trevliga personalen är borta)


Charlie har kommit in i sin första monsterfas. Han ska öppna allt, ta allt. Plaska i hundens vattenskål, leka i toalettstolarna och sitta på höften.

Stå på borden…


Får han inte? Så gallskriker han av ilska, kastar sig raklång och gråter (Eller bankar huvudet i golvet, TILLS han börjar grina)

Surprutten har fått sin första Polarn’pyjamas. Jag ÄLSKAR dem. Superbra kvalitet! Jag har faktiskt kvar Polarnkläder som Lance hade för 12 år sedan, som sen William (syrrans) fick ärva, Mio, Tristan och nu har Charlie dem.
Något vi hade i England då barnen växte upp var GAP, det kan jag sakna här i Sverige. Det var oxå slitstarkt.
Kan aldrig glömma hur barnen brukade retas med varandra och säga att GAP betydde ”Gay and proud” hihi

Vi spenderade nog en halvtimma i Polarn och Pyret butiken på Fältan igår. Charlie älskade att leka med tåget.

Vet du om man kan köpa ett sånt här lekbord någonstans?


Klockan 11 ska jag ner och bleka hårbotten. Jag brukar alltid färga, men jag har tröttnat på det nu! Färgen ”tvättas” alltid ur efter ett par veckor, sen blir utväxten dassigt och rävröd.

Vill önska dig en bra dag! X

  1. Tina skriver:

    Måste vara ngt med namnet Charlie! Har en liten tjej som heter Charlie som snart fyller ett och det lät som om du beskrev vår dag hemma till punkt och pricka : -)

  2. Mel skriver:

    Hej! Jag brukade åka till spårvagnsmuseet/leksaksmuseet
    Med min son. Finns jätte stort tågbord dom de även kan sitta på.
    Sen finns det även ett tåg man kan åka på runt i museet. Ganska lugnt ställe.
    Hett tipps!
    Pöss

  3. Emmy skriver:

    Hej bästa du. Tänkte lite på det där med ”tågbordet”, vet inte vart man kan hitta det men vi gjorde ett själva. Ett billigt ikea bord lite lim och tågbana. Sen målade vi dit gräs och vatten och sånt. Nu har jag ju bara ett barn så då har man lite tid att pyssla då han sover kl 19. Men ett litet tips om du inte hittar!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..