En snabbis hos frisören

Det jobbigaste med att vara blondin är att behöva färga utväxten. Och nej! Jag tänker inte bli mörkhårig. Bad memories och sen är jag på tok för gråhårig…


Jag tänkte klippa av en bit av längden oxå

Jag ska jobba i Rom, MEN skulle jag få en minut över. Har du något mysigt att rekommendera mig?
Jag var där för några år sedan med barnen, så alla turistställen har jag redan besökt. Men någon mysig resturang kanske?
 1. Faye skriver:

  There are a great deal of testimonials about Meladerm available that often be doing not have in their
  details concerning the product.

 2. EVA skriver:

  Det är inte roligt att få utväxt när man är mörk heller… Sponsrar färgtillverkarna ofta eftersom jag egentligen är mörk från början men taskiga gener började göra mig gråhårig redan vid 20-25 års åldern. Inget fel på grått hår men jag vill inte ha det redan… (är nu 38, Jag vet ju iofs inte hur jag skulle se ut i det gråa men vill som sagt var inte veta det än heller. Så tills vidare får jag färga var 3:e vecka. Grrr. Annars vill jag säga att jag ÄLSKAR din blogg. Du är sååå go, Du är bäst KRAAAAMMM

 3. Jessica skriver:

  Ha ha. Ja då blir den lite svår att hitta!

 4. Jessica skriver:

  Hej. Har inte varit i rom , men jag undrar vart du köpt din snygga kofta och vad det är för märke:) kram

  1. Jessica!/ koftan är 10 år gammal och är köpt i England (Märke DG)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..