Vinn presentkort på 500 kr hos GlamMom.se!

Godmorgon på er! Allt väl? Nu så har vi en ny vecka att ta tag i och för att ge er en så bra start som möjligt så ger vi er läsare chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos GlamMom.se! Trevligt va?
I tävlingen så kommer vi att kora 3 st vinnare och allt ni behöver göra för att vara med och tävla om ett av dessa är att svara på tävlingsfrågan nedan. Lycka till!

GlamMom.se har Skandinaviens fräsigaste utbud av snygga (jo – det finns!) amningsbh:ar, samt en mängd tokfina gravid- och amningskläder. De vill göra tantiga bh:ar och tråkiga kläder till ett minne blott, och tycker att man ska kunna känna sig precis lika fin som vanligt, även fast man är gravid. Heja fräsiga mamas! Ni är varmt välkomna att besöka dem på: www.GlamMom.se, ni hittar dem även på facebook HÄR.

Vilken produkt skulle du köpa ifall du vann?

Vinnare:
Karolina Kjellberg, Trelleborg
Linnea Hägglöf, Hägersten
Ann Tornberg, Göteborg

Tävlingen avslutades den 4 februari 2013 ca kl 09:00.

  1. Hurra för mig som vann! Idag kom paketet hem med posten och jag är SÅ nöjd. Äntligen kan jag amma med stil 😉 Ett stort TACK för vinsten!!

  2. Anki skriver:

    Nu håller jag tummarna hårt för att jag ska vinna. Jag som aldrig har någon tur i lotteri kan ju alltid hoppas på att det någon gång ska ändras 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..