Nya jeans, racebilar och öppet hus.


Och dessa…

Jeans påbaksidan och en helt ok ”skinnfrejk” på framsidan

Alla är köpta på GINA TRICOT

Idag har killarna öppet hus i skolan, efter det ska vi till Knivsta och hälsa på vänner. Det blir en heldag med racebilar på isen och korvgrillning.


Ps min tvättmaskin gick sönder igår, Kaos!!
Det roligaste var att jag stängde av den helt. Allt var på OFF och alla lampor var släckta, ändå tvättade den….
Har det hänt dig?

Kram x
 1. You made some good points there. I looked on
  the internet for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

 2. Ulrika skriver:

  Jag blir så inspirerad av dig och din goda smak 🙂 åkte iväg till Gina tricot och köpte dom första jeansen du visa, sjukt snygga! Tack för en kanon blogg

 3. Åh vilka snygga jeans!! Jag skulle också behöva köpa nya, kanske skulle göra ett besök på Gina snart 🙂

  Men åh nej, tvättmaskinen trasig? Vi har tur som både har tvättmaskin i lägenheten och tvättstuga i källaren på lägenhetshuset, ifall den skulle gå sönder i lägenheten har man en backup 🙂 Hoppas ni får ordning på den!

  Kram kram fina du!

 4. Ullis skriver:

  Gäller väl för tusan inte bara slitna jeans lr vanliga jeans!! Och tänk om dom i öst prioriterar barnen istället för vapen och krig! Ska vi i väst sluta leva helt?!?!

 5. EvaS skriver:

  Varför försvinner inte detta galna mode med slitna jeans. Människor får sätta livet till för att andra prompt måst gå i slitna jeans. Familjefäder dör av kemikalier som används för att få fram dessa modejeans. Barn mister sina föräldrar för att vi vi västvärlden inte fattar under vilka vidriga förhållande andra måste arbeta för att tilfredsställa våra modenycker. Våga vägra slitna jeans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..