Bröllopsinspiration


Vintage, nude, 20-tal, puderrosa, älva-skirt, barfota och ”enkelt på ett oenkelt sätt” om du fattar…

BERÄTTA OM DINA FÄRGER OCH STIL…

Nu ska det börjas planeras hihi

Ps: Jag har INTE stämt av med Filip. Det här är vad jag gillar..
Vi får gå halva vägen sen. X

 1. Anna skriver:

  Väldigt vackert men jag måste nog erkänna att jag börjar bli grymt trött på all vintage.Tror att du varit super i nått kritvitt, lite glas/ strass detaljer, barfota, tjock fiskbensfläta och en bukett i soft rosa pioner -tidlöst!
  Lycka till med allt!!

 2. Aniika skriver:

  Tjohooo, vad kul med bröllop! 🙂

 3. M skriver:

  Du måste gå in på fotografen Erika Gerdemarks sida, hon håller till i Stockholm! Hon har tagit de vackraste bröllopsfoton jag sett!

 4. Hi hi va lustigt…jag har oxå haft dessa bilder i mitt huvud, om jag någonsin blir gift (sambon tycker inte det är såå viktigt, han har varit gift tidigare). Älskar det där avslappnade, skira, 20-tal fast ändå väldigt stiligt och vackert!
  Har ni spikat datum ännu?
  Ska bli spännande att följa 🙂
  Ha en fin söndag!

  Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..