LCHF-pizza och bröd

Pizzabotten med massor av ost, tryffelolja och hyvlad tryffel


Botten är köpt i Katrins butik HÄR!

Enormt gott!!

Resten klippte jag i bitar och fryser in. Man kan både göra riktig pizza (med tomatsås) och rosta det som bröd

Filip bjöd på goda alkoholfria drinkar
  1. Lotta skriver:

    Ser jättegott ut!!
    Hur mycket botten blir det av en påse?

    1. Lotta/ det blir 3 stora bottnar

  2. Sara skriver:

    Nej Linda. Glutenfritt bröd är inte per default bra a´la LCHF. Just detta LCHF-bröd verkar dessutom vara glutenfritt. De flesta vanliga glutenfria bröd man köper i affären är baserade på majsmjöl och är precis lika illa som vetemjöl om man äter LCHF.

    Däremot är många LCHF-bröd baserade på mandelmjöl, frön eller fiberhusk och detta är naturlig glutenfritt.

    Vad som är ”nyttigt” eller inte beror helt på vad du har tänkt att följa för diet och vad du äter för övrigt.

  3. Erica skriver:

    Oj vad gott det såg ut!

  4. Linda skriver:

    Så det är nyttigare med glutenfritt än vanligt bröd? Min sambo äter bara glutenfritt pga att han e gluten intolerant – då kan jag sno hans då och äta nyttigt bröd?!? 🙂

    1. Linda/ ingen aning faktiskt / kram

  5. Pia skriver:

    Du är duktig på att laga mat! Kul att läsa din blogg, man blir glad varje gång! Ha en härlig söndag! /Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..