Maten blev toppen!

Jag stekte kantareller och morötter. Sen kokade jag grytbitarna (de var perfekta, föll nästan sönder) i grädde och vitpeppar. Till serverade jag blomkålsmos


Nu har jag middag för hela veckan, och bröd! Filip kom hem med LCHF-brödmixar, så jag har bakat fram tills nu..

Imorgon ska jag skriva på boken, killarna ska hämtas, fotboll och läxor.
Den här veckan är ganska lugn. Nästa vecka blir en riktig killer! Tvinspelningar med övernattning måndag/tisdag, torsdag, lördag/söndag.

Sov gott x

 1. Lussan skriver:

  Hela: Att man inte drar jämt med syskon, händer oftare än man tror. I alla fall började deras med ”luftballong” incidenten/ blåsningen).

 2. Ritva skriver:

  Heissan Maggan. Mums. Svart eller bruna kuddar passar bra, tycker jag. Ha en bra onsdag. Kram, mvh Ritva

 3. Annika skriver:

  Om det skulle vara så att de som så många andra syskon ej drar jämt så har vi ej med det att göra. De skall ej behöva försvara sig eller lufta sina ev olikheter med oss i media så sluta fråga för ni kommer ej att få ngt svar!!

 4. Hela skriver:

  Hej. Jag tycker att både du och Hanna verkar ha underbara familjer men undrar varför ni inte umgås något? Barn i samma åldrar, kusinerna skulle väl älska det. Inte en gång under julen, det är väl verkligen då man umgås med kära familjemedlemmar, eller på hela hösten och åker till mamma olika dagar, nästan så ni undviker varandra. Känns lite sorgligt tycker jag. Kanske har jag fel. Kram

 5. ann skriver:

  uhm hvor ser det lækkert ud 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..