Inget Ystad utan Emelie


Utväxten är liten…

Men jag skulle inte kunna åka till Ystad utan att få träffa söta lilla Emelie på Goodhair

Är det bara jag som fyller min mobil med dessa vidriga näsborrepapparazzibilder?

Min lyxiga julklapps-halsduk är på. Filip försöker sakta men säkert GÖRA OM MIG.
Han tycker att jag ska klä mig lite mer som Mickan i Solsidan (Han tycker hon klär sig fint)

Kan du se mig så? Haha

Rutiga flanellskjortor från HM och håliga jeans.. Jag har långt kvar!

Men med halsduken på, har jag tagit ett myrsteg i rätt riktning hihi


Kram x
 1. Padezco psoriasis desde hace varios años y experimentado con toda clase de tecnicas
  sin apenas tino

 2. susanne skriver:

  Men fy vilka hemska kommentarer!

 3. paula skriver:

  maja
  min puls ligger på normal nivå o självplågeri, avundsjuka? hur kan du få min åsikt till avundsjuka?
  att jag anser att det är ett slag i ansiktet på de som faktiskt inte ens har råd att ta en tågresa till någon för att fira jul? eller ens fira jul?
  att jag tycker att maggan ska vara stolt över att hon har lyckats så bra?? att hon ska visa det, stoltsera med det å inte ”klaga” på ekonomin? jag tyckte att Bet hade en poäng o hakade på den, handlar inte om avundsjuka någonstans. skulle inte vilja byta ut mitt liv mot maggans, varför? därför att jag älskar mitt liv, mina barn, min berg o dal bana..

 4. Me skriver:

  Men ..! Jag förstår inte hur man kan vara missunnsam? Jag själv är en fattig ensamstående mamma och skulle aldrig missunna någon att ha det bra. Avis kan man vara såklart men inte missunna? Varför skulle man göra det? You Go Maggan! Du förtjänar det bästa 🙂 (och det gör såklart alla ni andra också) kram

 5. Maja skriver:

  Clara å´Paula

  Kommentaren var/är en käftsmäll till dem/de som inte förstår begreppet relativ fattigdom- att folk orkar bry sig hur många cm utväxt M har – om hon öht har ”rätt” att gå till frissan för att nån annan måste ha ”mycket mer utväxt” innan *hen* kan gå å fixa håret?

  Ärnte det otroligt korkat så säg..=)

  Jag är f.ö totalt ointresserad av bilar, men de som är eller ”tycker” bryr sig naturligtvis.

  Så Clara, om grannen har en ny bil och min man köper en nyare så HAR *hen* ju automatiskt fått det sämre hahahaha!

  Paula, har du nånstans sett att jag yvas över dålig ekonomi hos Graaf, någonstans?

  Nope. Men själv sysslar du med självplågeri och går in här-läser, är avis OCH uttrycker det. Jag menar-varför inte bara sluta läsa bloggen så pulsen går ner?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..