Hela släkten på besök

Knytkalas hos Larssons!
Nästan hela tjocka släkten var här ikväll…
Julmat, barnen uppträdde, julklappar och ett par glas rött


Tristan och de andra barnen älskar att uppträda och sjunga när alla vuxna är samlade. Tristan och hans kusin Smilla tränar, dansar och showar varje gång vi träffas..

Min älskade Filip och Charlie tog emot oss med öppna armar på stationen.

Medans kusinerna Amalia och Olivia stannade hemma och städade huset..


Jag fick både skämtjulklappar och riktiga

Jag ska servera Filip ”clementimer mellan skinkorna” i den här lilla röda ikväll…

En helt fantastisk halsduk och två tshirts från Acne

Jepp! Jag känner mig hiskligt bortskämd!

Vi har spelat spel och umgåtts hela kvällen..
Filip fick två tröjor från GANT och ett vett och etikett sällskapsspel..

Charlie busar med isbitar..

Lance tror att han är ”hot like fire” i sina nya hörlurar

Gott folk! Nu ska kärringen sova..

Go’natt, vi syns i mörga x

 1. Ulrika skriver:

  Håller med Jessica…
  Exakt samma sak hände min lillebror när han var två, mamma fick
  Trycka ner fingrarna och rev upp halsen men fick ur sibiriern.
  Det är jätte farligt med isbitar.

 2. Annette skriver:

  Såå mysigt ni verkar haft det! Och många fina julklappar fick du oxå!! God fortsättning på julen till dig o din familj!! Kramar

 3. *lena* skriver:

  Låter härligt stök & mys med familjen, det är lika här slår aldrig fel att ungarna ska uppräda eller ha charader I love it familj när det är som bäst ♡ Vett & etikett spel någon som tycker att du behöver lära dig nått hehe 😉

  Ha det så fint med familjen vackra du, önskar dig massor av God Jul , du är TOPPEN är så glad att just du kom in i mitt för visst är det en mening med allt & du förgyller min tillvaro med dina ord, humor & boostande bloggträffarna….du är Rock’n roll för mitt hjärta ..kärlek ♥

 4. Jessica skriver:

  Snälla, inga isbitar! Min bror höll på att kvävas när han fick en isbit i halsen. Gick inte att skaka ur så min pappa fick stoppa in fingrarna och dra ut den. Han kunde lika väl ha tryckt ner den längre i halsen….please!!

  1. Tack för rådet!! Jag tänkte inte på att de kunde fastna.. Dumma idiot

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..