God jul min älskade vän!

Det kanske är den första julen utan den du älskar?
Du sitter utan dina barn (de är hos sin pappa)
Du kanske har huset fullt av folk?
Du har inga problem? Ditt liv är perfekt.
Du är rädd för att din man ska dricka förmycket?
Bli slagen?
Du räds känslan av att bli förminskad av svärmor.
Du är lycklig?
Ensam?
Din morgon är som du önskar….
Du har inte haft råd att köpa presenter till dina barn?
Alla dem du älskar, är med dig?

Till alla er, jag tänker på er! Jag ger er en varm julkram och önskar er en bra dag och afton.

Julen kan vara förknippad med både glädje och sorg. Hursomhelst, imorgon är den över…

Vi gör det bästa av den! Vi äter gott, tittar på TV och samtalar..

För dig som är ensam? Jag ska försöka uppdatera så mycket som det tillåts (så kan du fira ”lite” jul hemma hos mig istället)


Blandade julbilder från de senaste 3 åren..

2011

2009

2010

2012

All kärlek ❤
 1. Markus skriver:

  Svar till!___ULRIKA
  Skrivet 25 december 2012 12:31 klockan 12:31 | Permalink
  Hej!

  Jag läste ditt inlägg i går eftermiddag och då började jag gråta. Mina barn, barnens far och min gamla mamma var här men jag torkade tårarna lite diskret. SE PÅ DETTA http://www.youtube.com/watch?v=TebTWxjIjgU

 2. Jennie skriver:

  Fina Maggan! Tack för att du belyser att julen inte behöver vara underbar och perfekt… för alla… Kram!
  Iår har jag och maken bästa julen någonsin. Efter 8 års tårar och kämpande växer nu en liten bebis i min mage (även om vi inte är långt gångna) Julen som tidigare år innefattats av besvikelse, sorg och utanförskap , kändes iår bättre! KRAM till dig Maggan! <3

 3. Ulrika skriver:

  Hej!

  Jag läste ditt inlägg i går eftermiddag och då började jag gråta. Mina barn, barnens far och min gamla mamma var här men jag torkade tårarna lite diskret. Vi hade en fin julafton men julen är ingen glädjerik tid för mig. Vemodet sveper alltid in. Sorg över det som inte längre är och de som inte längre finns med mig. Jag kände mig ensam igår, barnen skulle åka med sin pappa hem då det var pappavecka och det kändes så sorgligt på något sätt. Tack för att du inte är äppelkäck och tack för att du bjuder in oss i ditt liv! God fortsättning och kram!

 4. C skriver:

  Undrar stilla om julen ngnsin kommer bli ”trevlig” igen el om den för alltid kommer vara förstörd. Önskar jag har fel m jag tror att detta alltid kommer vara en helvetesdag!
  Hoppas ni alla har haft en fin dag, hur ni än ”firat” den!
  Imorgon är en annan dag!

 5. Anna skriver:

  Önskar dig detsamma <3
  Tack för din underbara blogg och för allt du delar med dig av!!!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..