Sjukdom, snö och dömande föräldrar

Snön tar fram en bra sida hos mig, jag blir glad av det rena ljusa och frostiga. Inte ens en överfull soptunna med bananskal och grötrester kunde få mig att freaka.

Vet du vad jag gjorde imorse?!
Stolle, jubelidiot, snurriga kärring! Skulle hälla upp vattenkokarvatten i kaffekoppen, men min ruttna syn gjorde att jag missade och hällde ut skiten över hela handen. Fy tusan vad det dunkar och svider!


Stackars brorsdotter Linn, hon har spytt hela natten, och nu ligger hon helt apatisk på soffan och mår fruktansvärt..
Linn hade verkligen sett fram emot att få åka till Dalarna idag, jag tycker otroligt synd om henne.

Cirkusen igår var väldigt BRA! Mycket sevärd, killarna älskade den….strömmen gick dock i början av föreställningen så det var kallt. Men det kommer säkert inte hända igen.

Det var INTE mycket djur, jag gillar inte när man har förmycket djur. Några hästar, och ett par kameler (och de såg mycket välmående ut) sen var resten akrobatik och dans.


Ove har fått sina första vinterskor!

Det lilla äcklet ska få bo hos Tjocko-Tomas i helgen

Och jag får bila upp ensam till Dalarna under dagen..

Trist! Det hade varit så mysigt att få visa Linn min barndomsplats

Killarna var tvungna att ta bussen själva till skolan idag. (Linn är sjuk och Jesus är i Italien eller Frankrike)
Jag skulle aldrig låta Tristan 8 år åka själv, men MED Lancelot 12 år så känns det ok.
Bussresa tar 11 min från dörr till dörr, inga byten.

Jag kan tycka att vi curlar förmycket. Jag är inte rädd för barnens säkerhet, utan mer för vad folk ska tycka..

Kan du känna likadant?
Att du undviker saker för att andra föräldrar pratar och dömer?

När jag får en klump i magen då brukar jag tänka på David och det han skriver i sina BÖCKER
Då brukar jag borsta av mig och må lite bättre

Vill önska dig en fin dag, helg! Och påminna dig om att du är unik ❤

  1. självklart så bryr man sig om vad folk runt omkring en tycker men fördelen för mig som inte är ”kändis”är att om folk tycker eller tänker nåt om hur jag eller mina barn uppför sig eller om vi gjort nåt annorlunda så kommer jag att bli den sista som får veta det för alla bara skvallrar runt omkring men ingen säger nåt till den det berör men jag har förstått att är man ”kändis” så är det tydligen lite mer fritt fram att spy gall över minsta lilla! Men du verkar ha skinn på näsan så du verkar klara av det galant och du verkar helt klart vara en normal mamma som bryr dig om dina barn och gör det bästa för dom!! KRAM!

  2. Fr C skriver:

    Ja det är märkligt hur det har blivit närmast norm att skjutsa sina barn till skolan. När jag var 8 (30 år sen) var det INGEN i klassen, eller vad jag vet ens skolan, som inte GICK (ca 20-30 min enkel väg som mest) eller tog bussen själv till o från skolan. Det var vanligt att ha sällskap o gå med en kompis som bodde i närheten.

  3. Johanna! Bara för Linn är sjuk, kan ju inte dom andra vara hemma, dom är ju friska. viktigast är ju att Linn håller sig inne 2 dygn efter hon spytt sista gången.

  4. Det är bara bra att låta barnen få stå på egna ben ibland och lära sig att våga ta ansvar! Kramar 🙂

  5. Pia skriver:

    Det ska finnas någon superbra spray/gel mot brännskador men jag har ingen aning om vad den heter. Dottern fick en riktigt het (nyss upphälld) kaffemugg över sig i somras när vi var på MAX i Uppsala och vilken panik jag fick. Dottern gallskrek och var knallröd över armen och ena sidan av överkroppen…vilken mardröm det var. Men då kom en kille som jobbade där springande med någon gel han hade och sa att jag skulle lägga på gel på en gång. Dottern fick bara en pyttelitet rött brännsår tack vare det, om den killen bara visste hur tacksam vi är att han kom med den . Så efter den händelsen har jag införskaffat mig en spray mot brännskador…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..