Våldtäkt och mördar vind

Jag packar förfullt..
Var tvungen att gå upp på vinden och hämta termobyxor mm
Jag är så förbaskat rädd för våran vind! Den är stor mörk och fylld av korridorer skrymslen och läskiga vrår.
Det är en riktig tortyr-våldtäkt-mördar-mask-vind
Man bara väntar på att dörren ska slå igen och att någon lugnt och smekande ska säga:

-Immmm coming to get youuu mwohaaa…

När jag besökte vinden idag så var Filip tvungen att avbryta ett möte för att prata med mig i telefon samtidigt hehe

Min ”alla talar om honom men ingen har sett honom Jesus” är inte i Italien, han är i Spanien (Jag blandar ihop alla hans resor)


Skönt! Bara ett par täckbyxor till Tristan som saknas.
Lance ärver mig, Isak Filip och Tristan Lance..

Det betyder att Tristan och Isak är de olyckligt lottade och inte får nytt lika ofta..


Vädret börjar dra ihop sig, vi har friktionsdäck. Börjar bli lite orolig för vägarna upp till Dalarna. Jag vill ju inte krocka eller köra av vägen med alla fyra barnen i bilen..
 1. Towe skriver:

  Ahh kor forsiktigt om du inte redan ar framme, da hoppas jag resan gick bra. kram towe.

 2. Mija skriver:

  Vet precis vad du menar med läskiga vindar…usch! Men i mitt hus, där verkar varenda kotte springa på vinden nätterna igenom. Har aldrig tidigare i mitt liv upplevt ett sånt spring. Skulle aldrig gå upp frivilligt mitt i natten, glöm det! :-/

  Trevlig Helg!

 3. Se till att köra försiktigt! Hellre lite sen än att inte komma fram!

 4. Hej Maggan! Följer din blogg dagligen och ÄLSKAR den! Skulle behöva din hjälp med en sak.. Min kille tycker om snabba bilar (själv inte så insatt) så tänkte om det finns någon bilracingtävling/liknande i Sverige eller närliggande som man kan boka skulle nämligen vilja ge honom detta i julklapp. Filip håller väl på med sånt så tänkte göra en chansning och se om du har lite koll också kanske 🙂 Kram Madde!

 5. Alicia skriver:

  Snälla Maggan! kan inte du uppmana dina läsare i ett inlägg att stödja UNG CANCER. Det lilla hjälper, köp de fina pärlarmbanden i deras webshop och du hjälper. Denna sjukdom tar allt för många vi älskar och vi kan hjälpa att stoppa det. Skulle vara evigt tacksam! Kärlek. FUCK CANCER.

  http://www.ungcancershop.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..