Fuck cancer!

Jag genuint fucking hatar cancer! Jag är rädd för den, jag föraktar den och tycker att den kan dra dit pepparn växer.


Tillsammans kan vi göra skillnad, stödja och hjälpa dem som drabbats

Klicka HÄR! för mer info.

Varför inte köpa ett coolt pärlarband?


Vem tror du kommer ryka i x-faktor ikväll?

Jag hoppas JEM och Awa står i final, Isak är ju iochförsig sockersöt och väldigt duktig

Benny har en fantastisk röst men ingen popstjärna…

Vad tycker du?

 1. Anna skriver:

  Ung Cancer gör ett jätteviktigt jobb. Armbanden är snygga och man kan hjälpa till att ”pärla” dessa.
  Min man gick bort i cancer den 4 november och varje dag är en kamp för att orka. Det är en fruktansvärd sjukdom som är totalt hänsynslös och kommer in i livet som en objuden, oönskad gäst. Den tar älskade människor ifrån varandra. Livet är en gåva som man inte ska ta för givet.

 2. Carro skriver:

  Jag hejade oxå på jem och awa.
  Synd att inte jem gick till final, så gryyyyymma!! Mina nya idoler 🙂

  Bra att du stannande hemma förresten, otäckt att köra i snöstorm. Hoppas de blir bättre nästa helg så ni kan åka 🙂

 3. Sara skriver:

  Hej Magdalena! Tack för en mysig och rolig blogg. Du verkar vara en sjusärdeles kvinna 🙂 Jag kan rekommendera dig att läsa bloggen: I kroppen min. Där skriver Kristian, en ung kille, om hans kamp mot cancern. Enastående läsning och jag kan lova att man verkligen får perspektiv på vad som är viktigt och vad som faktiskt är mindre viktigt här i livet. Kramar Sara

 4. Lotta skriver:

  Fick hem mitt idag, tack för tipset. Känns som en självklar sak att stödja. Cancer skrämmer mig också, får ont i kroppen när jag tänker på det! Ha de bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..