Tack alla !!!!!❤

Love you!

Exakt 1 min tog det innan ni hittade min ramsa.

(Den här ska jag lära Tristan imorgon)

Det var en gång en pojke, som inte ville gå till skolan.
Då gick hans mamma till riset och sa:
Snälla ris, slå pojken, för han vill inte gå till skolan.
Nej, sa riset.

Då gick mamma till elden och sa:
Snälla eld, bränn riset, för riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa elden.

Då gick mamma till vattnet och sa:
Snälla vatten, släck elden. För elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken, och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa vattnet.

Då gick mamma till oxen och sa:
Snälla oxe, drick upp vattnet. För vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa oxen.

Då gick mamman till slaktarn och sa:
Snälla slaktare, slakta oxen. För oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa slaktarn.

Då gick mamma till repet och sa:
Snälla rep, bind slaktaren. För slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa repet.

Då gick mamman till råttan och sa:
Snälla råtta, gnag av repet. För repet vill inte binda slaktarn och slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
Nej, sa råttan.

Då gick mamma till katten och sa:
Snälla katt, ät upp råttan. För råttan vill inte gnaga av repet och repet vill inte binda slaktarn och slaktarn vill inte slakta oxen och oxen vill inte dricka vattnet och vattnet vill inte släcka elden och elden vill inte bränna riset och riset vill inte slå pojken och pojken vill inte gå till skolan.
JA!!! sa katten.

Och katten på råttan och råttan på repet och repet på slaktarn och slaktarn på oxen och oxen på vattnet och vattnet på elden och elden på riset och riset på pojken och pojken till skolan!

(puh)

 1. Petra skriver:

  Ha, ha underbar ramsa som man nästan glömt bort. Tack för bloggen den är omtyckt, ha det underbart!

 2. Ritva skriver:

  Tack Maggan för en bra blogg=) Kram till dig och trevlig onsdag!
  Mvh, Ritva

 3. Elin skriver:

  Hej! Jag har en fråga angående om du ska förminska brösten? Visst skrev du om det tidigare? Jag vill och har velat sen jag var 17 år, är nu 25 år. Men det e ju så satans dyrt! Studerar just nu och ska plugga i 3 år till. Så det får bli min examenpresent till mig själv så fort jag får ett jobb.

  Men den egentliga frågan/uppmaningen är väl att snälla rara berätta ALLT kring din eventuellt kommande operation! Jag är så nyfiken på hur det går till och känns. Har såklart googlat men du förklarar så bra 🙂

  Tack för en bra blogg! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..