Jädrans julstjärnor

Jag köpte två guldglittriga julstjärnor från ÅHLÉNS förra veckan.
Passa dig för dem!
De är som att blåsa ut ett kilo glitter över hela lägenheten, OCH det är omöjligt att städa upp.

Leksaker, golv, karmar, möbler och kläder. Jag fattar ingenting!


Den första stjärnan öppnade jag och satte ihop utanför vardagsrumsfönstret, men de hjälpte INTE.
Den andra stjärnan byggdes ihop i badkaret. Gjorde det någon skillnad? Jag nyser fortfarande glitter, och har tillochmed glitter mellan tänderna

Fina, men SKRÄPAR oerhört!
Bara en liten vänskaplig varning….
 1. Py skriver:

  Åh, lämna tillbaka dom! Det kommer bli lika glittrigt när du tar ner dom o lika glittrigt nästa år då du sätter upp dom…

 2. Johanna skriver:

  Va konstigt, jag hade också en sådan dag idag!! Direkt jag vaknade, så kände jag mig sur?! Det gick över under dagen:-) det är så otroligt jobbigt att vakna på dåligt humör! Hoppas din dag blev bättre sen!

 3. Jo tack, min Olli (jämngammal som din som jag ju alltid tjatar om 😉 ) är helt galen! Hur jag kan väga så mycket när jag tametusan knappt hinner äta om dagarna är ett under. Helt klart den galnaste av mina fyra ungar, självmordsbenägen, minst sagt 🙂 Men som alltid, är det en kort fas. När man ser tillbaka på det, vill säga 🙂

 4. Sofia skriver:

  Jag älskar din vackra lägenhet…såå fin och din underbara soffa..var har du köpt den?
  Tänkte bara fråga oxå ang din hjärnblödning du hade…går du på några kontroller ang detta och vad fick du för råd att leva efter ? Stora kramen till dig…..SOPHIA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..