Man räcker inte till vissa dagar

Telefonen började ringa vid sju imorgon! Gud I himlen! Jäflar i min låda! Jag räcker inte till idag, och den känslan gör mig lite illamående. Tristan har stukat foten och måste bli hämtad från skolan. viktigt möte som INTE går att boka om med äldsta sonen, Lance har glömt att ge mig papper om vaccination, och jag sitter i Luleå..
Känner du igen känslan? Att vara otillräknelig och inte kunna göra något åt det? En killer..
Att jobba för brödfödan och vara fyranbarnsmamma är en balansgång vissa dagar
(Alla sex pappor är bortresta då frågan KOMMER komma upp)

Tur att Linn finns! Utan henne hade livshjulet varit svårt att dra runt vissa dagar.


Flyget går om 20 min, sen är det mission barn resten av dagen!
Fotboll, möten, hämtning, sjukgymnast. Ber till Gud att Charlie håller sig frisk…

Kram x

 1. Sophia skriver:

  Hej, underbara människa!
  Du beskriver vardagen med en så underbar humor! För så som du berättar, så ser vardagen ut för de flesta:)! Fast förhoppningsvis utan idioter till ex;)!
  Jag skulle oxå vilja ha en ”Linn”;), vart finns de?
  Kram

 2. jenny skriver:

  OOOOM jag känner igen mig! Idag är en sån där dag som jag helst av allt bara låter passera lite extra fort, en dag då alla måsten och alla FYRA barn behöver sin del…maj gadd, tur att det är en ny dag imorgon!

  Kram på dig

 3. Få inte dåligt samvete vad du än gör! Du är en fantastisk och engagerad mamma som skulle göra vad som helst för sina barn. Sedan kan man inte alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle, det är inte mycket att göra! Skönt att du har folk som kan hjälpa dig!

 4. Emelie skriver:

  Jobbigt för dig. 4 barn kan inte vara lätt….. Men alla måste jobba och samtidigt få allt att gå ihop med barn kan inte vara lätt. Stor kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..