ANNONS

Vinn TASSIMO T55 med startkit!

/

Är ni morgonpigga? Även den här veckan så har vi en bonustävling, som kan hjälpa er just med det det. Denna vecka så tävlar ni om kapselmaskinen TASSIMO T55 i nylanserade färgen vit tillsammans med startkit av drycker (en TASSIMO T55 är tillsammans med startkitet värt 2 500 kr).
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på frågan nedan. Lycka till!

TASSIMO är kapselmaskinen som med ett knapptryck serverar allt från fyllig espresso till värmande latte och varm choklad från välkända varumärken som Gevalia, Marabou och Twinings of London. Modellen T55 är TASSIMO:s mest exklusiva och finns i färgerna svart, röd, vit och midnattsblå. Med kromdetaljer, högglansig front och matta sidor är det en kapselmaskin med hög ambition både när det gäller design och materialval. T55 har en avancerad bryggteknik som gör det möjligt att enkelt förprogrammera styrka och smak på drycken efter personliga preferenser.
Ni hittar TASSIMO på facebook HÄR.

Hur många fans har TASSIMO på sin facebook-sida?
c. Cirka 40 000

Vinnare:
Kim Eldh, Nol

Tävlingen avslutades den 3 december 2012.

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00