Kurridutt

Godmorgon min vän, hoppas du sovit gott. Jag sover alltid lite oroligt när jag ska passa en tid, resa eller jobba. Jag vaknar upp minst 5-6 gånger under natten och tittar på klockan, rädd att försova mig.
Jag hann pussa på killarna innan jag stack, gos! Jag kommer sakna dem, trist att behöva sticka på jobb precis när de kommit hem.


Tror du att du vinner idag?
Ha kaffet på utifall, jag kanske stormar in och överraskar dig…

Dags för Kurridutt!

 1. Jenny skriver:

  Vilka snygga jeans du har!!!
  Var kommer de ifrån? Satt hur fint som helst på dig!
  Vill också ha! Kramar

 2. Carina skriver:

  Åh, låter som din helg varit helt underbar! Härligt! Jag undrar vilken modell o färg du har på dina Please-jeans? Hur är de i storleken, normala eller? Ha nu några härliga jobbdagar! Kram, och tack för att du är så ärlig o frispråkig!

 3. Så är jag oxå…..brukar sätta 3 olika larmtider på mobilen…om i fall att…… Har precis lusat av familjen, det är 2:a gången sedan skolstart i september som det går löss på skolan. Har ni haft dt ngnggn??

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Skillnaden mellan en lus och..

 4. Så fin du är! Nu hoppas jag att jag vinner din tävling!

 5. Emelie skriver:

  Samma här, sover alltid dåligt om jag ska upp tidigt dagen efter till jobbet. Kan vara riktigt jobbigt. Rädslan över att komma för sent! Plikttrogen – javisst! Ha det bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..