ANNONS

Bakfull sambo och lammfärsbiffar

/

Det var lugnt igår (iallafall för mig)
Filip är svag, bakis och emlig…

Vi skulle ha varit på våran romantiska lunchdate klockan två, men Filip har snackat med toan hela morgonen och inte riktigt varit redo..
”Vad man inte vet lider man inte av” Mår han bättre runt fyra, så tar vi en fördrink på hotellet vi ska bo på (ingen aning, det är oxå en överraskning)


Min hög med kläder inför ikväll och imorgon.
Jag tänkte ha en klänning, och överraska Filip med att vara kvinnlig! Jag ska tillochmed med skölja ur munnen med tvål och inte dra grova skämt eller svära..

Mina lockar igår gjordes med en vanlig locktång. INTE den mista som är bäst! Utan en ”normalstor” locktång, nackdelen med en större tång är att lockarna inte håller sig mer än över kvällen..

Linn ska följa med oss ut ikväll! Så är Filip fortfarande ett trist sällskap efter en stark återställare? Så kan jag svinga mina lurviga med Linnsan istället.
(Och sätta honom i en taxi hem)

Vad jag är spänd och exalterad inför idag/kväll! Det ska bli såååå roligt!

Kl. 18 är vi bjudna på ett Absolut vodka event, efter det äter vi en bit mat. Konserten börjar 10, slutar 12 och sen är det vimmel, drinkar och nattliv för hela slanten. Jag känner mig som 20 år igen!!


Bakat LCHF-bröd under morgonen och fryst in..

Sen lagade jag lammfärsbiffar på LCHFvis!
Utsökt!! Och mycket enkelt.

Lammfärs
1 ägg
Salt, peppar

Blanda ihop smeten med lite kryddor. Rulla en pannbiff och tryck in en stor skiva PERSILJESMÖR i mitten. Stek på svag värme så att smöret riktigt puttrar och saftar upp köttet..

Till hade jag hemmafriterade pommes till Linn och Filip, jag åt det med stekt squash och sallad..

Kram x

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00