Bakfull sambo och lammfärsbiffar

Det var lugnt igår (iallafall för mig)
Filip är svag, bakis och emlig…

Vi skulle ha varit på våran romantiska lunchdate klockan två, men Filip har snackat med toan hela morgonen och inte riktigt varit redo..
”Vad man inte vet lider man inte av” Mår han bättre runt fyra, så tar vi en fördrink på hotellet vi ska bo på (ingen aning, det är oxå en överraskning)


Min hög med kläder inför ikväll och imorgon.
Jag tänkte ha en klänning, och överraska Filip med att vara kvinnlig! Jag ska tillochmed med skölja ur munnen med tvål och inte dra grova skämt eller svära..

Mina lockar igår gjordes med en vanlig locktång. INTE den mista som är bäst! Utan en ”normalstor” locktång, nackdelen med en större tång är att lockarna inte håller sig mer än över kvällen..

Linn ska följa med oss ut ikväll! Så är Filip fortfarande ett trist sällskap efter en stark återställare? Så kan jag svinga mina lurviga med Linnsan istället.
(Och sätta honom i en taxi hem)

Vad jag är spänd och exalterad inför idag/kväll! Det ska bli såååå roligt!

Kl. 18 är vi bjudna på ett Absolut vodka event, efter det äter vi en bit mat. Konserten börjar 10, slutar 12 och sen är det vimmel, drinkar och nattliv för hela slanten. Jag känner mig som 20 år igen!!


Bakat LCHF-bröd under morgonen och fryst in..

Sen lagade jag lammfärsbiffar på LCHFvis!
Utsökt!! Och mycket enkelt.

Lammfärs
1 ägg
Salt, peppar

Blanda ihop smeten med lite kryddor. Rulla en pannbiff och tryck in en stor skiva PERSILJESMÖR i mitten. Stek på svag värme så att smöret riktigt puttrar och saftar upp köttet..

Till hade jag hemmafriterade pommes till Linn och Filip, jag åt det med stekt squash och sallad..

Kram x

 1. E skriver:

  Jag har aldrig förstått hur trasiga jeans kan vara snyggt!

 2. Elin skriver:

  Jodå, det finns ”tonårsjeans” tycker tant Elin!:) Jag kanske är lite pretto när det gäller jeansval; skönt att du inte bryr dig Maggan-menar det..! Men jag tycker ändå att det blir patetiskt när (ni får ursäkta mig nu) t ex Lill-Babs säger ”vi tjejer” och 40-taggare klär sig som kan-inte-acceptera-min-ålder- stil. Ja, jag är väl lite tant då…=) Dock klär jag mig gärna tajt ibland och i guldfärger mm, handlar i tonårsbutiker men jeans är jag känslig för. Obs, när jag skrev patetiskt så syftade jag INTE på Maggan; så inga arga små troll kommer till hennes undsättning nu, haha…;)

 3. Ha ha ha ”tonårsjeans” jasså minsann , finns det såna också;)
  Jag är 38 och älskar ”lappade,trasiga” jeans. De är ju klart skönast.
  Men då är väl jag lite knäpp då, bjuder på det.

 4. carina skriver:

  hi hi…jag är 51år..mormor till två barn och klär mig ofta i jeans..senast inköpta jeansen är slitna med nitar och till dessa har jag ett par skitsnygga boots med nitar..tror ni jag bryr mig om vad andra tycker??NOT 🙂 jag tycker det är hur snyggt som helst.

 5. Laila skriver:

  Äh, jag är 40+ och tycker att Please Jeansen e snygga… å förresten så är det inte många tonåringar som går omkring i jusst Pleasejeans. finns modeller utan hål oxå 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..