Bildkavalkad från bloggträffen

Nu har det gått några veckor sedan bloggträffen.  Ni som var där? Minns ni? Ni som inte var med. Kika på hur vi hade det. Jag har lagt in lite random bilder och mer kommer. Det kommer också en liten film så småningom. Vi håller på att klippa ihop den just nu och snart kommer den också. Tryck bara ”play” nedan och det hoppar igång av sig självt!

Det var mys, skratt, en del tårar och helt enkelt en fantastisk helg! Tack alla ni som var med, ni som följe oss på webben och tack till Sandra, Mona, Lizette,  Tomas, Christina, David, Jenny ”Velvet, Sophie, Mia, Sara VargaFriibergh och alla alla inblandade som gjorde detta möjligt.

Hörs snart!

  1. Åsa skriver:

    Nä inte jag heller.

  2. Sara skriver:

    Bara jag som inte har nån ”playknapp” ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..