Sjuk och mörkrädd


Barnen och Filip sitter i bilen på väg mot Ystad…
Själv ligger jag i fosterställning på Sophies bröst och blir klappad över pannan.

Medans jag slumrar, pillar Sophie mig i håret och baddar min panna.

Jag känner mig som 12 år! Och vill ALDRIG bli frisk.. Hihi

 1. Eva skriver:

  Hon verkar ta god hand om dig, toppenkompis!

 2. Annette skriver:

  Så härligt att bli ompysslad! Pillad i håret är ju bara bäst! Krya på dig! Kramar

 3. Annette skriver:

  Krya på dig! Jag har också åkt på förkylning som har gjort mig super trött. Även jag blir sällan sjuk, men den här gången tog det. Det glädjande för mig är att min underbara man är hemma och tar hand om mig, men det blir höstlov i Stockholm för oss, inget Skåne 🙁 som tänkt.

 4. Mrs.M. skriver:

  HÄRLIGT med en Sophie i ditt liv! Jag har också en. Hon heter Helena och är världens bästa <3 I vått och torrt, i ur och skur, under ohälsa eller hälsa. Ja, så finns hon bara där och jag älskar henne. Och hon mig för jag är lika snäll mot henne när hon behöver förstås. Kram kram

 5. *lena* skriver:

  Krya på dig vacker, härligt att ha världens bästa Sophie som tar hand om dig, gillar henne en riktig toppen pingla…pussar & kramar på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..