ANNONS

Vinn boken ”Betvingade” signerad av Simona Ahrnstedt!

/

Hej hej på er! Nu så var det tävlingsdags igen och denna vecka tävlar ni om ett signerat exemplar av boken ”Betvingade” (och även lite choklad…) av Simona Ahrnstedt! I tävlingen kommer vi att kora 3 lycklicka vinnare. För er som vill vara med och tävla behöver ni inte göra mer än att svara rätt på frågan nedan. Lycka till!

Möt en svensk medeltid som du aldrig mött den förut. Mot bakgrund av den mytomspunne kung Magnus Eriksson och hans drottning Blanche och den heliga Birgitta utspelar sig en passionerad kärlekshistoria fylld av riddare, tornerspel, slott och herresäten.

Simona Ahrnstedt (1967) är leg.psykolog och kbt-terapeut och arbetar inom företagshälsovården. Hon är Sveriges enda författare i genren romance – en av de största litterära genrerna i världen. Hennes debutroman Överenskommelser (2010) rönte stor framgång och såldes till flertalet länder. Betvingade (2012) är den andra och fristående uppföljaren i en historisk trilogi om slottet Wadenstierna. Den tredje delen beräknas komma under 2013. Hon är även en flitig och uppskattad bloggare och hon bor i Järfälla med sina två barn och två siameskatter.
Fotograf: Elisabeth Ohlson Wallin

Simona Ahrnstedt deltog själv nyligen i en bloggtävling (och vann!) som gick ut på att recensera en mycket populär romance-bok. Vad heter boken?
Femtio nyanser av honom

Vinnare:
Jenny Granroth, Lerum
Marika Jonsson, Västerhaninge
Anders Sikström, Borlänge

Tävlingen avslutades den 5 november 2012.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00