Söndagspromenad på Djurgården

Solen skiner och vädret är kallt och behagligt


Linns mamma (och min svägerska Eva) är på besök från Skåne.

Jag har verkligen dragit högvinsten! Och blivit ”ingift” i den varmaste, mest omtänksamma familjen i världen..
Jag älskar Filips familj!

Ove fryser inte, utan är påpälsad med både strumpor och skor.

Det lilla äcklet ligger på soffan och drömmer om Karin Da Silvas hundfik på Dalagatan..

Vad har du gjort i helgen?

 1. missK skriver:

  Hi hi..,han ser ut som en liten mischelingubbe i jackan 🙂

 2. Martina skriver:

  Älskar det lilla äcklet 🙂 Så söt!!!

  Kolla gärna in min tävling jag har på min pysselblogg just nu! Vore kul om fler vill vara med och tävla.

  Jätte tacksam för alla som kollar in!

  Ha en bra dag! Kram // Martina

 3. elin skriver:

  haha! Lilla Ove är såååå söt! Älskar smeknamnet ;). Jag kallar min lilla pojk för Carl-Philip för han ser så förnäm ut ibland haha! 🙂 Var kommer lill-Oves jacka ifrån? Den va jättefin! Kramar

 4. *lena* skriver:

  Mysigt ni haft det 🙂 Härligt när man trivs med sin mans familj, kunde varit tvärtom så njut av det. Hoppas F kommit hem helskinnad & du här låst in han på toa 😉 Jag här tillbringat helgen o Stockholm dagarna 2 med sambons jobb ätit god mat & varit på Tomas Ledin, förresten hur kan karln va en 60 taggare & se så ung ut han va sexy 😉 Idag vaknade jag till ett snökaos hur underbart är inte det, snön yr runt & helt vitt…jag blir som ett barn på nytt synd att jag måste till jobbet :(((

  puss & kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..