Min första Rockfestival. Veckans vinnare

Kommer ni ihåg att jag samarbetar och  sitter i juryn för Sweden Rock och Via:s ” Smuts är bra -tävling ” Min första Rockfestival” Jag har spanat runt på alla roliga och sköna bidrag. Det är min tur nu och det  är svårt, men jag MÅSTE dra en veckovinnare. Önskar jag hade makten att låta alla vinna. Jag har valt det här lilla gänget:-)

Jag gillar den här jättemycket och utser den till veckans vinnare! Det är Alvin & Frida som rockar! Jag gillar dem. De har gått in för uppgiften och de är så coola:-) Och väldigt, väldigt söta:-) Kikar man på väggen ovanför sängen ser det ut som om de lever i en HardrockHalleluljaFamilj:-)

Du deltar väl? Få lite inspiration HÄR och ladda upp ditt bidrag du med! Det är fina priser i potten!  Förstapriset är en musikvideoinspelning EN RIKTIGT ALLTSÅ, samt familjebiljetter till Sweden Rock Festival 2013!

Nästa vinnare dras nästa fredag klockan 14.00, i slutet av tävlingen kommer vi också välja ut fem stycken wild cards utifrån kategorierna bästa gitarrist, keyboardist, basist, sångare och trummis.

Nu ska jag kötta vidare och leta läsglasögon!

Puss och kram x

 

  1. Åh tack Magdalena för att du valde mina ungars bild 🙂 Jag har två jätteglada ungar här hemma. De tyckte det var så roligt att klä ut sig. Dina ungar är med väldigt, väldigt söta! Vi önskar er en härlig helg, stora varma kramar från Alvin och Fridas stolta mamma 🙂

  2. Nena skriver:

    Kommentar till inlägg här om dagen:
    Bra skrivet Anna! Och Maggan förstås! Att ”Estelle” var på väg in på israeliskt vatten var ju ingen hemlighet, vilken tur för aktivisterna och deras anhängare att Israel ingrep på internationellt vatten så dom har något att förfasa sig över! Undrar just vad Ship to Gaza gjort för att förbättra situationen Israel/Palestina? Mer än ett sett för aktivisterna att ”förverkliga sig själva”? Så många naiva svenskar som tror att det bara är svart och vitt i Israel/Palestina, hade det varit så hade nog konflikten varit löst vid det här laget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..