ANNONS

Min första Rockfestival. Veckans vinnare

/

Kommer ni ihåg att jag samarbetar och  sitter i juryn för Sweden Rock och Via:s ” Smuts är bra -tävling ” Min första Rockfestival” Jag har spanat runt på alla roliga och sköna bidrag. Det är min tur nu och det  är svårt, men jag MÅSTE dra en veckovinnare. Önskar jag hade makten att låta alla vinna. Jag har valt det här lilla gänget:-)

Jag gillar den här jättemycket och utser den till veckans vinnare! Det är Alvin & Frida som rockar! Jag gillar dem. De har gått in för uppgiften och de är så coola:-) Och väldigt, väldigt söta:-) Kikar man på väggen ovanför sängen ser det ut som om de lever i en HardrockHalleluljaFamilj:-)

Du deltar väl? Få lite inspiration HÄR och ladda upp ditt bidrag du med! Det är fina priser i potten!  Förstapriset är en musikvideoinspelning EN RIKTIGT ALLTSÅ, samt familjebiljetter till Sweden Rock Festival 2013!

Nästa vinnare dras nästa fredag klockan 14.00, i slutet av tävlingen kommer vi också välja ut fem stycken wild cards utifrån kategorierna bästa gitarrist, keyboardist, basist, sångare och trummis.

Nu ska jag kötta vidare och leta läsglasögon!

Puss och kram x

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00