Lekland och gummibandsdagar

Jag är inne i en ”negativ spiral” och det känns som allt går emot mig.
Hur många steg jag än tar framåt, så är det ett gummiband som sitter fast i ryggen och drar mig tillbaks 100.

-POSITIVT tänk Maggan!!!
Säger min präktiga och förnuftiga hjärnhalva! Hitta allt i din närhet som är positivt och glädjande ”och väg för/emot”
Kämpa för fasiken! Hitta den där röda tråden, använd dig av humor och försök blicka över trädjävlarna. Hehe

Den negativa hjärnhalvan säger: lägg dig i fosterställning och vänta in nästa slag, allt kommer gå åt helvete ändå.

Idag började dagen med skit!

Jag TRAMPADE i hundskit, försov mig.. Och insåg att någon satt in alla mina fina, nya skjortor och stickade ulltröjor i maskinen på 60 grader


Vad väger emot att bara lägga sig och sova denna ruttna onsdag?

”Jag är frisk” Var min spontana tanke, så förbaskat härligt! OCH en sån förbaskad förmån och välsignelse..
Att få var frisk i huvud, kropp och själ är INGEN självklarhet.
Dagens höjdare är att jag inte har haft halsfluss, feber, förkylning, magsjuka på nästan ett år (strax efter Skorpans födsel) eller rätta mig gärna om jag har fel?

Den tanken gjorde min dag!
Jag håller fast vid den positiva tanken.

Mia Törnblom pratade om att ASSA och DISSA…
7 bra saker går på 1 dålig.
Jag orkar inte komma på 7 bra saker i dag utan 1 ”räcker ok”

Nu sitter jag på leklandet i Barkarby och mår lite bättre..

Konstig inlägg?
Men känner du igen dig lite, har du oxå mörka gummibandsdagar?
Och om, hur gör du för att ta dig ur dem?
Berätta gärna och bolla funderingar och tillvägagångssätt med varandra.


Ove ääääälskar bollar!

Och Tristan med kompis leker kull. Schysst ställe det här! Ett nyöppnat lekställe vid outletet.

Stor kram x

 1. Lekland är alltid en populär plats för barnen och en perfekt fristad för vuxna, iaf några minuter mellan leken.

  Vi tycker det finns många lekland i stockholm som bör lyftas fram. Dessutom vill vi finna fler själva.
  allalekland.se drivs av en pappa med en son på 5 år

  Skriv gärna om oss på din blogg och sprid till dina väninnor och vänner om sidan. Vi är en samlingsplats för alla lekland i hela Sverige.

  Vill ni finna lekland i Stockholm så gå bara in i Stockholms-delen i menyn. Där kan du finna nya guldkorn som kanske blir en ny favorit i den stora skörden lekland som finns idag.

  Finn en ny favorit eller tipsa oss om något lekland som vi missat! Hjälp oss bli Sveriges största samlingspunkt för lekland!

  Välkommen!

 2. Erica skriver:

  Alla har dåliga dagar. Punkt slut. Vi måste tillåta oss att ha det också, tror jag. Alla dagar kan inte vara peppande och positiva, det är omöjligt. Vi har ju dom dåliga dagarna för att de bra ska märkas lite mer. (Alfons åberg citat) Det är bättre imorgon!

 3. :) skriver:

  Jag är Sjuk (ms) men ändå glad. Skönt att det kan va så me ju!!!

  Jag håller med föregående: ÄT D-vitaminer!!! Vi måste ha det nu när det är så mörkt ute!!!

 4. Linda skriver:

  Hej Maggan!
  Vill börja med att säga att jag har läst din blogg i några månader och tycker verkligen att du är helt grym på att skriva! Du delar med dig av så mycket i ditt liv så det känns verkligen som man känner dig. Du är verkligen en människa att se upp till! Ett tips från mig är att träffa en vän som du har riktigt riktigt roligt med, någon som verkligen kan få dig att skratta hysteriskt åt småsaker. Spendera en dag med denna vän så kommer du säkert att må mycket bättre! Ta hand om dig!

 5. Loppan skriver:

  Känner absolut igen det där och jag tror att alla känner så ibland men vissa pratar aldrig om det. Jag har skitdagar då knappt någon i familjen vågar vara när mig (stackarna) men helt plötsligt så vänder det och blir bättre. Jag har lärt mig att jag måste fylla på mitt energi förråd ibland så nu försöker jag bli bättre på att lämna hemmet och göra något för mig själv. Det kan vara allt från att åka hem till en vän, bio, äta ute, tjejkväll eller festkväll. I början kände jag mig egoistisk för att jag gjorde det och fick dåligt samvete men nu har jag insett att barnen har det lika bra när inte jag är hemma och jag blir en bättre mamma om jag får små avbrott ibland. Riktigt surt med dina kläder, förstår verkligen känslan. 🙁 Det är inte samma sak att köpa nytt heller, man har ju sina favoriter! Hoppas du är gladare imorgon! Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..