Rosenserien föreläser & Braun har produktdemonstration!

Efter kvällens festligheter så blev det dags för frukost och därefter föreläsning med Rosenserien! Carina Swartz som är ägare av Rosenserien höll i föreläsningen och pratade om naturlig, ekologisk hudvård från Sverige och vilka fördelarna med det är. En superbra föreläsning vilket även aktiverade de goa läsarna som kom med många kloka frågor…

Mona fick en behandling…

Därefter så blev det dags för produktdemonstration med Braun som visade sin nya IPL-maskin, Gilette Venus Naked Skin. Där hade man möjlighet att få testa på produkten och få ta sig en närmre titt på hur den fungerar. Kan några mustascher ha behandlats möjligtvis?

De som vunnit behandlingar av Rosenserien fick ha en riktigt trevlig stund nere vid stenstugan… Det är okej att vara avundsjuk!

Nu så blir det dags för lunch och prisutdelning!

LOADING..