Mia Törnblom föreläser och avsked..!

När det äntligen var dags för Mia Törnblom så var alla sjukt peppade! Mia såg till så att alla lämnade stället med en boost av energi och självkänsla då hon påminde oss alla om de där viktiga sakerna som är lätt att glömma bort.
Mia är fantastisk skojade så mycket att alla tjejer fick en tena blöja att sitta på under föreläsningen! (Och vissa fick två)

Jag älskar Mia så mycket att jag skulle vilja ha henne i ett vitrinskåp i köket och beundra och krama på henne varje dag..

Efter Mia så var det tyvärr slut för denna gång och dags att bege sig till buss och in till Stockholm igen. Det var både puss och kram vid avsked och många nöjda gäster efter föreläsningen. Vi får tacka alla fantastiska läsare som kom (och även de som inte kom) för att ni finns. Vi alla är verkligen supernöjda. Tack!

  1. Hello are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started
    and set up my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

  2. Helena skriver:

    Tusen tack för en helt fantastisk helg! Ni lyckades igen:) Är egentligen supertrött men känner mig glad, tacksam och energiboostad, så nästa vecka kommer gå som en dans! Kram till dig och alla andra som fixade allt så bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..