Lizette föreläser!

Efter lunchen så var det infomöte där alla hälsades välkomna och vår första föreläsare för dagen välkomnades…

Den första föreläsningen för dagen stod Lizette för. Lizette Broström, som är hennes fulla namn, är en flitigt anlitad stylist och makeup-artist inom TV-, reklam- , film/teater- och mediaproduktion i Sverige. Med sina 15 år i branschen så tar hon an Feelgood-helgen med storm och får hela rummet att skratta samtidigt som hon ger råd på hur man tar fram sina snyggaste sidor!

Vi fick även en guidad sminkning där Mona fick vara kandidat! Mona gick från snygg till snyggare med sotade ögon och en perfekt hy samtidigt som alla gäster fick en massvis av tips för att själva kunna uppnå en bra sminkning…

Snygga Mona efter Lizettes sminkning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..