Festen kan börja

Med att Sandra sprutar eld och utmanar oss i tävlingar


Team Maggan vinner med hästlängder mot team Mona
 

Nu blir det middag och underhållning…

  1. aino skriver:

    Vilken mysig och kul helg ni har!
    Och så har jag en fråga om din frisyr. Du har det så himla snyggt uppsatt, litet slarvigt och så snyggt! Men hur gör du? Det syns ju inget spänne eller så. Har sparat och sparat på mitt hår för att jag ska kunna göra uppsättningar, så nu är jag redo. Du kan väl avslöja ditt trix?
    aino

  2. Annica skriver:

    Åh, vad roligt ni verkar ha det! Hoppas att det blir fler gånger, då vill jag inte missa detta. Helt underbart att du och Mona fixar en sån trevlig helg för era läsare. Ni verkar båda vara så sköna personer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..