Mr Grey

Jag har lagt ifrån mig boken femtio nyanser av grått, och kommer INTE läsa klart den. (Läst drygt halva)
Jag gillar tantsnusk i bokform, men det här tilltalar mig inte.
Usel handling! Kukar, vätskor och stryk.. ”Visst” jag fattar att kärlekskranka damer eller drömmande oskulder kanske går igång och får pirr i muffen..
Men mig frälser den inte! Efter att ha läst om 8 samlaget under en eftermiddag blir jag alldeles matt. Va fanken, blir ni inte trötta? Sov sked och håll käften någongång!

Nix, kärlek med känsla, fingertoppsmagi med klass och stil, det gillar jag..


Nu läser jag den här istället, och den är tusen gånger bättre!!
Jag älskade Simonas tidigare bok
och är redan fast i denna..

Nu har vi landat, det är höst här uppe och kylan biter sig verkligen fast. Varför tog jag inte med mig en mössa och en varmare jacka?

 1. Lotta skriver:

  Jag är inne på sista boken och har bara älskat de andra 2 . Bakom de runda orden döljer sig en sargad man som verkligen ger sin kvinna precis det de flesta kvinnor önskar sig. En man som älskar dem högt och gör allt för henne. Fortsätt läs så ser du att han är sargad, ändrar sig och blir en underbar man.

 2. sobna vrata sobna vrata sobna vrata sobna vrata sobna vrata sobna
  vrata sobna vrata

 3. Ellinor skriver:

  Men hallå alla ni som säger att ni tänkt köpa den men nu skiter i det pga vad en person tycker om den!
  Jag var också på väg att skita i att köpa den pga att jag läste massa dåliga recensioner, att språket skulle vara dåligt och att den skulle vara kvinnoförnedrande etc… Sedan bestämde jag mig för att ge den en chans och köpte den.. Det tackar jag mig själv för idag! En av den bästa böcker jag läst!!! Jag älskar den, kan knappt lägga den ifrån mig och längtar hem efter den när jag är på jobbet på dagarna!
  Men smaken är som baken… 😉

 4. Åh va skönt att höra att fler känner som jag! Trodde hela världen var helt hjärntvättade va den smörjan

 5. Sabina skriver:

  Då vet jag att jag inte ska köpa den tack =) Läser just nu DIN bok, den är riktigt bra, men kuslig =(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..