Neurodagen 2012

Skorpan levde rövare inatt, han vaknar runt fyra och ville leka.
Nu har jag lärt mig att INTE ta upp honom ur sängen eller tända lampan. Tyst, mörk och sen in med en hand mellan gallren.

-Schyss’schyss nu ska Skorpan sova, natti’natti

Det har jag nog rabblat 1000 gånger inatt utan att överdriva.


Nu står jag inne på Anglais och tränar på manuskort

Jag ska dela ut postkodpengar till bra ändamål..

Varma skorna är på. Vad ska du ha för vinterskor i år? Vad är det ”senaste”
 1. Linda skriver:

  Hej!!

  Lägg honom i eget rum… Mitt råd!!! Har funkat för oss!!

 2. Annelie skriver:

  Om ngn är sugen på MiINNETONKA m. fransar (original) kan du köpa billigt på shoebye.com. Lägg på ca 200kr för tullavgift…Ps. Dollarn står i ca.6.40. SUPERNÖJD!

 3. Det senaste anser jag vara att INTE köpa nya vinterskor bara för att ha vad media anser vara inne denna säsong. Nej fy! Jag tycker man ska köpa (om man inte redan har ett par fungerande vinterskor) ett par som kommer hålla flera säsonger, det sprar både på plånboken och miljön 🙂 kram

 4. Åsa skriver:

  Måste vara någon slag fas våra små går igenom. Min illbatting är ett par veckor äldre än Skorpan och han har skapat sig (o)vanan att vakna runt fyra och sen fara runt som en tornado i sängen. Pigg och redo för lek. Hans mamma är mer redo för hispan så dags på dygnet… Jag hoppas det går över. Ska försöka sänka honom med lite ”tyngre” välling ikväll och hoppas på underverk! 🙂

 5. .. och ändå ser du så pigg och fräsch ut! More power to ya! Ha en trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..