Vi ringer hela Sverige!


tMona är här och vi ringer runt och småtjattar med alla mysiga tjejer som ska på bloggträffen.

Mona sitter på golvet och jag inne i matrummet.

130 av er har svarat! Några har fått meddelande på telesvaret och några busringningar hehe
 1. Haha kul, man skulle bli rätt förvånad om du ringde men ja behöver nog inte oroa mej, skulle inte tro ni har mitt nummer;) o bloggträffen ä nog ingen i min ålder där ändå (18) då känner man sig lite udda;)

 2. hmmm, jag är inbokad och fick bekräftat från Friberga bokningsdagen. Däremot hade de skrivit fel nummer se de då men letat upp mig på typ Hitta.se. Nu har jag dock inte fått varken telefonsamtal eller nåt på nån svarare så jag antar att de aldrig ändrade till rätt…vill ju inte direkt skriva ut mitt nr här heller :-/

 3. Marika B: Samma här.. Babblade på som tusan när Mona ringde.. Till slut hörde jag Maggan i bakgrunden som undrade om det var just jag som pratade eftersom det tog tid.. 🙂

 4. Jag och tre kompisar är också inbokade, enl samtal fr Friberghs på bokndagen. Har inte fått ngt samtal från er idag. Hoppas det inte blivit ngt knas:/ kram

 5. Maggan svarar: en Pernilla H som vi inte har nr till och en Pernilla L som inte svarar. Hos Tina K har det tutat upptaget i timmar. Susanne O, MariaN, UlricaK svarar inte.. Och Camilla F har inget nr….
  (Sen har jag ingen koll på alla som är på Monas lista)

  Kram x

 6. Så paff jag blev när Mona ringde, dock så kopplade jag dåligt och det fick bli lite förklaringar innan jag förstod vem det var i luren 🙂

  Jag ser verkligen fram emot träffen och att träffa alla andra tjejer, de flesta antar jag att jag kommer träffa redan på bussen dit 🙂

 7. Nu har jag ett missat samtal på tfn, då e jag lugn:)) Men synd att jag inte hörde när det ringde.. Typiskt mig.. Syns nästa helg iaf! Kram kram

 8. Maggot tack för ditt samtal på svararen,jag satt hos advokaten,rättegång imorgon:( Såå tråkigt jag missa dig, jag stängde av ljudet 5 min innan du ringde)

  Info om tid bussen?

  kraaam <3<3

 9. Tack för påringningen Mona.. Jag var på badhuset med mina tre barn samtidigt som jag pratade med mäklare eftersom vi är mitt i en budgivning. Jag hörde att min kära vän Emma var väl insatt ha ha ha! Jätteroligt att ni ringer runt till alla tjejer. Ska bli sååå roligt att träffa alla.. vi ser fram emot feelgoodstämning:) Kram till alla:)

 10. Hej Maggan! Min hemtelefon funkar inte det är därför det låter upptaget! Har sån där jäkla ip-telefoni… (Fast egentligen beror det på att jag inte kan koppla in de där förbannade sladdarna ordentligt). Prova gärna mobilen! Kolla Eniro, jag heter Christina i förnamn. Finns bara en med det namnet i Sverige! 🙂 Annars kommer min son hem i morgon kväll och ska fixa telefonen åt mig. Kram

 11. Samling ”bussterminalen vid Centralen”.
  Det känns lite stort och ospecifikt för en lantis som jag.
  Kan man få en lite mer exakt träffpunkt. Tack.

 12. Maria: Vi/ni samlas vid bussterminalen/Cityterminalen som ligger i anslutning till Centralstationen. Därifrån går alla bussar, tex Swebus ,etc. Där hittar ni två bussar märkta Friiberghs. Bussarna avgår kl 10.00. Samling från kl 09.30 då bussarna står på plats. Här hittar du också mer information.http://www.cityterminalen.se/ KRAM

 13. Hm, har inte heller fått nåt samtal ;( Men jag antar att allt är ok ändå…har ju mobilsvar iofs, men…
  Maria: Jag har varit med förut och när du kommer till centralen är det bara att läsa på de vanliga ”busskyltarna”. Avg mot… där finns info om ”Feelgoodweekend” lr liknande. Lycka till! Vi kommer med bil.

 14. till marika: det heter ”cityterminalen” och är en helt egen del av centralen, därifrån har alla busstationer numrering och destinations-info på en dataskärm. Borde inte vara några problem… följ skyltarna ”cityterminalen” bara

 15. Hej!
  Vilket trevligt initiativ!
  Typiskt, jag jobbade till kl 17.00. Tror att jag uppgav bara hemnr när jag bokade. Ringde ni till mig. har telnr 054-53xxxx?
  Kram till er Mona & Maggan!

 16. Om någon har förhinder och inte kan komma kan ni väl höra av er till Friiberghs så vi på väntelistan ev. kan få komma istället. 🙂

 17. Monas Universum: ja, det är jag men Neeej! Då missade jag ju ert samtal eftersom jag jobbade. Hade iaf ett missat samtal… Det hade ju varit toppen att få prata lite 😉

 18. Sååå glad när Maggan ringde.
  Hade blivit glad om Mona ringt också 🙂

  Nu blev det liksom spikat och klart! 🙂

  Ses nästa helg! 🙂

 19. TACK för samtalet, jag har pratat med gulliga Mona! Otroligt vilket jobb ni gör , som ringer runt. Jag känner mig otroligt välkommen nästa helg ! Stor kram till er!

 20. Ååååh vad jag är avis underbara Maggan! Ni kommer att få det fantastiskt.
  Jag har bara en liten fundering och förhoppning inför nästa bloggträff: Du vet att många som läser din blogg inte har det särskilt gott ställt. Vi vill hemskt gärna ta del av dina fantastiska arrangemang och hoppas kunna göra det någon gång.

  Skulle det gå att hitta på något ”billigare” tror du? Det går ju att få känsla av lyx även för en mindre peng – och det skulle göra att flera av dina läsare har råd att gå 🙂

  Många kramar!

 21. Hej Maggan! Du tipsade för nåt år sen om bästa julbordet. Inte på Friberghs utan något annat, i närheten har jag för mig. Vilket var det?!??? Jätte tacksam om du kan maila mig eller nämna det här i bloggen igen. Kram Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..