Vi ringer hela Sverige!


tMona är här och vi ringer runt och småtjattar med alla mysiga tjejer som ska på bloggträffen.

Mona sitter på golvet och jag inne i matrummet.

130 av er har svarat! Några har fått meddelande på telesvaret och några busringningar hehe
 1. Jenny skriver:

  Hej Maggan! Du tipsade för nåt år sen om bästa julbordet. Inte på Friberghs utan något annat, i närheten har jag för mig. Vilket var det?!??? Jätte tacksam om du kan maila mig eller nämna det här i bloggen igen. Kram Jenny

 2. Emelie skriver:

  Ååååh vad jag är avis underbara Maggan! Ni kommer att få det fantastiskt.
  Jag har bara en liten fundering och förhoppning inför nästa bloggträff: Du vet att många som läser din blogg inte har det särskilt gott ställt. Vi vill hemskt gärna ta del av dina fantastiska arrangemang och hoppas kunna göra det någon gång.

  Skulle det gå att hitta på något ”billigare” tror du? Det går ju att få känsla av lyx även för en mindre peng – och det skulle göra att flera av dina läsare har råd att gå 🙂

  Många kramar!

 3. Anna skriver:

  Varför ringer ni alla? Går det inte fortare att maila? 🙂

 4. CL skriver:

  TACK för samtalet, jag har pratat med gulliga Mona! Otroligt vilket jobb ni gör , som ringer runt. Jag känner mig otroligt välkommen nästa helg ! Stor kram till er!

 5. Vart kan man se vinnarna i dina tavlingar!!?? Undrar lite vem som vann deon!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..