Förlusta sig

När jag är färdig med Mr Grey så ska jag förlusta mig med dessa två! Jag har kommit in i en bokläsarperiod, och det får INTE vara för tungt och vemodigt.

Kärlek, lätta intriger, passion helst i en annan tidsera.


Till helgen ska jag jobba lör/sön, då blir det mycket bok under rasterna…

Mina andra favoriter!
(Första boken är främlingen, den har jag lånat ut till Mona)


Historia, tantsnusk och spänning! (Lite som isfolket)

Nu ska jag och Skorpan bada, för att sen jaga rörmokare.
Tack för tipsen! Jag funderar starkt på att kasta ut vår Gaggenau genom fönstret! Pratade med deras kundtjänst igen, en vecka ska det ta för att få fysisk hjälp! Varför? Jo de ska beställa reservdelar.. Hur kan de veta vad felet är, när de inte ens har varit här och tittat på fanskapet!
Gaggenau har precis hamnat på min ”aldrig mer lista”

Vilken del av månaden befinner jag mig i, tror du hehe

 1. Maria skriver:

  Hej!!

  jag kan rekommendera Simona:s debut bok Överenskommelse, läste ut boken under ett dygn gick inte att sluta.. Är också inne i en bokläsar tid just nu, skulle vara roligt om du recencerar några av böckerna du läser så man kan få tips på några att läsa 🙂
  Tack för en bra och inspererande blogg

 2. AnnaF skriver:

  Ang. Diskmaskin.
  Ta en titt på Fisher&Paykel världens bästa kökskompis!
  Snordyr men det är den värd:-)

 3. Lisa skriver:

  Säger bara: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann!! Lättläst och rolig!

 4. Diana gabaldon är BÄST! Har allihop och läst dem om och om igen!
  Men Magdalena ! Tipsade inte du om en bok för ett tag sen som var lite i samma stil!?? Kommer du ihåg vilken det var? Undrar om den inte var röd med en ljushårig tjej på framsidan, men kan vara ute och lalla också;)

 5. Hej Maggan!

  Åh, Den vita frun är sååå bra. Jag älskar verkligen den här typen av böcker som man bara blir helt uppslukad av. Spänning, kärlek och drama, kan det bli bättre?

  kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..