ANNONS

Förbjuda Tintin? Ska vi förbjuda allt?

/

Sitter på min vanliga mammaplats i lägenheten med en kopp kaffe. Filip tittade hem en sväng igår och tog bäbisen inatt (han vaknade 2.30) jag har sovit, jag är trött! Somnade i soffan klockan 7 igårkväll och har sovit sedan dess.
Filip åker till Paris idag och sen vidare till Tyskland. Natthjälpen var behövlig. Min vecka är fullspäckad med både bäbis, privat skit och jobb.


Skorpan vill inte sova ordentligt, han är gnällig och vill bara vara i famnen.
Pratade med vår ”tidige ingifte släkting” David Eberhard igår. David är min mentor i MYCKET.. Han har skrivit fantastiska böcker och krönikor som hjälpt och sporrat många andra oxå .

Har du följt Tintin debatten? Det har jag gjort med ett halvt öga.

Jag har haft svårt att sätta ord på vad jag tycker, tills jag läste Davids krönika. Klockrent, och sant!

Läs HÄR! och berätta vad du tycker?

Sen har vi bristen på kvinnliga tränare? (De pratade om det på nyheterna imorse) det är väl inte så jäkla underligt?!? Vi tjejer (inte alla såklart) sitter hemma med tvätt, ungar, middagar och jobb? När skulle jag som tar det största hem/barnansvaret kunna ta hand om ytterligare 20 ungar på min fritid? När Filip ”kan” föda vår nästa bäbis, då vill jag bli fotbollstränare! Hehe

Idag ska jag på utvecklingssamtal på lotteriet.

Önskar dig en bra dag! X

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00