Hetsätning

Jag sitter i ett mörk hörn inne på Texas Longhorn ensam med min bok, och tänker hetsäta.
Jag har beställt in massor av onyttig och ohälsosam mat….


Har knappt sovit inatt, och mitt huvud känns som en bikupa.

Jag har med mig min snuskbok.

När jag läser måste jag lägga ihop den, harkla mig och rodna efter vart tionde sida ungefär.
Fy fanken vad mycket sex och snusk det är!

När jag flög igår var jag tvungen att vinkla bort den från grannen, jag var livrädd att han skulle snegla och se vad jag läste hihi


Inte den bästa bok jag har läst! Men tillräckligt läsvärd för att läsa klart. (Usch vilken snuskäckelkärring jag blivit)
 1. Marisa skriver:

  It’s perfect time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy. I have read this put up and if I could I wish to recommend you some fascinating things or tips. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I wish to learn even more issues about it!

 2. Du verkar rätt sund och balanserad (jag hoppar över diet/träningsinläggen), men lite ledsen blir man av en sådan rubrik…
  (vet att du inte menar illa, men för vissa av oss är det onekligen känsligt)

  //ätstörd

 3. Petra skriver:

  Du är en riktig sötnos och jag vill bara säga att det är så befriande att du faller ibland och äter en massa onyttigt 🙂 Jag läser inte Femtio nyanser av honom för att jag är en motvallskärring och vill inte göra som alla andra men har absolut inga invändningar eller ser ner på någon som läser ”mammasnusket” 🙂

 4. Liseb skriver:

  Klart överdriven hausse över boken. Enkel skriven och en ok kärlekshistoria. Men sexet!? Helt klart överdrivet. Man fick ideer. Men kåt och rodnar? Nä!

 5. Hanna skriver:

  Hej
  Jag köpte alla tre på engelska och har läst de två första och jag är helt fast! Visst är den härligt laddad men den är ju faktiskt mer än bara snusk också tycker jag.
  Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..