Inspelning

Jag håller på att frysa ihjäl! Det kan inte vara mer än 10 grader idag? Imorgon är det jag som bär ner vinterkläderna från vinden..


Dragningen är klar, nu ska vi ut och överraska vinnare. (Och nej de har inte en susning om att jag kommer stövla in….)
Man kan ibland tro att vinnarna är förvarnade för att det oftast har släkt och familj där, och är uppklädda.
Det vi oftast gör är att prata i hemlighet med de anhöriga och bestämt en dag då någon i familjen ”fyller år” eller firar något.
Idag är det inga kalas utan idag får de påhälsning av en galen fransyska som kan se in i framtiden..
 1. Här åkte vinterkläderna fram i helgen….det är bara att inse att hösten verkligen är här…

  Kul att få träffa glada människor så ofta som du gör….med alla skratt jag är övertygad om att du får varje dag får du nog ett lååångt liv 😉

  Kramar

 2. Frida skriver:

  Min mamma och hennes sambo känner en familj som vunnit två gånger på postkodlotteriet och båda gångerna har man ringt och sagt till att man ska komma till dom så det kan vara lite folk där. Jag har själv hört dom berätta det. Så att det är en överraskning vet jag inte om jag tro på eftersom dom har blivit kontaktade båda gångerna innan..

 3. Matilda skriver:

  hej fina du!
  Måste bara berätta. Jag har köpt postkodlotter i flera år, men aldrig vunnit något. I natt drömde jag att du kom på besök för att jag vunnit 🙂 nu på förmiddagen fick jag ett sms att jag vunnit 150:- ha ha, bättre än inget. Även om jag hellre fått en större summa av dig, men men. Jag får vara glad för att jag i alla fall äntligen vann!!! Kram på dig!

 4. Lena M skriver:

  Måste bara få säga till dig Maggan: Du är ta mig fan snygg i precis allt, vet nog ingen som kan bära upp alla plagg med en sådan stil som du!!
  Kramar

 5. Sandra skriver:

  Vilka fina stövletter du hade på dig i föregående inlägg, får man fråga var du köpt dem? Stor kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..