Hypnotisören

Jäklar vilken bra film!!
Den har riktig premiär på fredag. Den var faktiskt en av de mest välgjorda svenska filmer jag har sett! Skådespeleriet mellan de tre huvudrollsinnehavarna var brutalt!


Mona

Mitt fina födelsedagsbälte från Angela

Och jeansen! Supersköna i storlek XS, de töjer sig MYCKET..

(Ps: min vagn är borta, jag har polis anmält och hoppas jag får tillbaka en på försäkringen.
Tills dess får jag låna min granne Tinas)


Imorgon ska jag till Kurridutt i ottan. Vi kanske syns? Stöter vi på varandra, glöm inte att hälsa bara.

Morgondagens tema är…..

Kram x

 1. Linda skriver:

  Elin
  Magdalena är jättefin, rolig och bjuder verkligen på sig själv. Jag har väl rätt att tycka och ser med egna ögon på korten att har man xs i storlek är man inte småfet. Det är nämligen inte sant utan antagligen hur hon uppfattar sin kropp. Det är ung som om man säger att man är korkad även fast man fått 2,0 på högskoleprovet.

 2. Hej! Var har du köpt de supersnygga skärpet? Märke?

 3. My skriver:

  Bra sagt Viktoria. Vissa gillar att tala för alla här bland kommentarerna.

 4. Elin, Så onödigt av dig att kritisera andra, du kan väl knappast
  ha en aning om vad alla bloggläsare tycker.

 5. Elin skriver:

  Mona, antar att du är en bitter gammal kärring eftersom du tycker det är så ”barnsligt” att göra grimaser. Sluta läs bloggen då! Det är sannolikt många fler människor som ogillar dig än som ogillar Magdalenas grimaser.

  Försök förbättra ditt liv så kanske du blir lycklig. Då slipper du lämna bittra kommentarer hos människor som faktiskt har genuint lycka i sina liv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..