Shopping på PLAGG

Ska jag, ska jag inte?

Jäkla skit!!! OCH det är ditt fel hehe (för att du påminde mig när du frågade vart jag köpt min rutiga skjorta igår)


Plagg!!! Är min drog! Jag brukar hitta på olika anledningar till att unna mig själv, jag belönar mig själv, jag sopar mina räkningar under mattan och låtsas som att dem inte finns.

Bara en liten, liten, liiiiiiten sväng förbi, innan jag går hem till Skorpan.

Min anledning är att jag fyller år på söndag, och att jag MÅSTE köpa en present till mig själv från familjen.


De har just fått in små mönstrade klänningar med drapering över magen (så man inte behöver hålla in den tills man spricker)

Jättefina!


Perfekta till fest, jobbet eller över ett par jeans?

Tyvärr glömde jag mina höfter på Djurö, men jag plockar upp dem i veckan hehe

”Samma märke” har tröjor oxå

Provade en svart Tshirt med spets på ryggen

Åhhhhh jag blir tokig! Jag vill ha allt..

Uppdatering:


Som svar på din fråga Christine.
Nej jag är inte gravid. Vet du Christine?! Det är tjejer som du, som ger andra tjejer komplex och anorexia
 1. Hi to all, the contents present at this website are genuinely
  remarkable for people experience, well, keep up
  the good work fellows.

 2. Karin skriver:

  Hej
  Hoppas verkligen inte att du tar åt dig att du skulle se gravid ut? Stört löljigt du är supersnygg. =) Keep ut the good work.
  Kram Karin

 3. C skriver:

  Bra svar Magdalena!! Man ska passa sig för att ställa en sån fråga om man inte är i princip säker på svaret. Blir förbannad! Har fått liknande fråga själv…. Man blir både ledsen o överrumplad på samma gång o sen förbannad. Jag råkar bara ha delade magmuskler o orkar inte dra in magen hela jävla tiden!! Och yes, det satte griller i mitt huvud. Med tankar på att göra en tummy tuck… En liiiten kommentar kan få stooora konsekvenser… Tänk på det ni alla. Vi ska väl boosta varandra tjejer, kvinnor, damer, mammor?!! Eller? Hursom, du ser smashing ut o du har en otroligt fin figur efter 4 barn!! Jag är impad! Så en stor kram till dig M o ignorera kommentarer som den du fick.

 4. Anette skriver:

  Hon som skrev om gravid skrev säkert det för hon TYCKER du är så smal. Alla som ser bra ser ju att du är inte som en pinne men smal är du så det var nog lite kritik till att du pratar mycket om vikt och op av magen.

  mvh A

 5. Anette skriver:

  Hej fina du, undrar vad har du för storlek i dina pelare jeans? Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..