Lägenhetens säkraste ställe

Hur duschar man med bäbis?
Jag har hittat det bästa stället, mittemot duschkabinen! Det är så bra att jag funderar på att inreda det och ställa ner matskålar..

 1. Karin skriver:

  Haha, underbart! Och att du verkligen satte upp en lapp för att fota… I like 🙂

 2. Hahaha! Mata ej homosapien! Hahaha!! Du har så skön humor 😀 jag kör gåstolen som barnvakt när jag duschar 😉 Alla knep är bra knep!

 3. Carina skriver:

  Hej!
  Mina barn är stora idag men jag satte dom alltid i gåstolen och det funkade perfekt!

 4. Anna skriver:

  Asgarvar!!!!! Hahaha 🙂

 5. Lina skriver:

  Som många andra så sätter jag dottern i sin matstol och ställer in i badrummet, vi har bara badkar så när det även är duschdags för henne så sitter vi tillsammans i badkaret och duschar.. Hennes tjocka små skinkor täpper igen hålet i badkaret så hon plaskar på för glatta livet.. 🙂 hon älskar att duscha/bada med mamma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..