Kanal 7

Jag sitter och tittar på mig själv på TV. Jag är höggravid och så svullen att jag ser ut som en blandning av köttfärspaj och ett roadkill i ansiktet.


Har du inget för dig? Slå på 7an, det är ett rätt kul program! Jag är oerhört hormonig och vass hehe
 1. Jag vill bara säga att jag tyckte att det kändes så befriande att få höra dina vettiga åsikter i programet! Kitty är alltid så utsvävande och överdriven, och det var så skönt att se att någon vågade konfrontera henne i hennes löjliga utspel! Väldigt bra frågat om hon tyckte att det var mer ok för homosexuella att hångla öppet bara för att provocera än för hetero. 😀 Bra att du står på dig!

  Carina, vad menar du med att hon sänder ut fel signaler?!? Hon kanske själv var obekväm, trots att hon är hur vacker som helst, och då har hon väl all rätt att skriva det?!? Hon har väl inget ansvar för hur andra gravida kvinnor ska känna sig?!?

 2. jonna skriver:

  Tyckte du såg fräsch o fin ut!!

 3. Anna skriver:

  Hej.
  Tack för en jättebra blogg. Vilket program ? Går det se på play?
  🙂

 4. EMILIA skriver:

  Men Maggan du är för jävla härlig ! Jag har följt din blogg väldigt länge och bara råkade sätta mig ner framför tv:n igår kväll. Och så ser jag att du är med! Min favorit! Satt som klistrad framför dumburken och skrattade omvartannat åt dina kommentarer. Det är så coolt att du törs stå på dig och vara dig själv! Du gör ett kanon jobb med dina barn och du är verkligen en super morsa! Din blogg är så rolig och jordnära att läsa och jag till och med citerar dig till min sambo ibland och fnissar 🙂 Egentligen ville jag inget speciellt med dethär inlägget, bara skänka diglite glädje i vardagen och hoppas att du förstår hur bra du är!

 5. carina skriver:

  Förlåt igen Magda,men när du beskriver dig själv som en köttfärspaj när du är gravid så sänder du ut helt fel signaler till gravida som känner sig obekväma i sina kroppar.
  Din raljerande jargong i detta fallet om dig själv är inte det minsta roligt eller uppbyggligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..