Måndagmorgon

Hej min vän! Hoppas du haft en skön och innehållsrik helg.
En ny vecka med nya möjligheter har börjat. Allt man misslyckades med förra, kan man ställa till rätta i den här! Hehe
Killarna är i skolan (Filip skjutsade dem i bil, så de var överlyckliga som slapp bussen med mig)


Min sedvanliga mammaledighetsplats i lägenheten. Allt är undanplockat i sovrummet och Skorpan kan skövla utan risker

Skorpan i sin nya lilla racerdräkt från pappa

Frukosten idag vart 3 Finncrisps med avokado

Idag har jag lite möten, trevliga som jobbiga. Killarna stannar kvar nån extra dag, så det är ett bonus. Vad ska du göra i veckan? Jobbar du, är du mammaledig, sjukskriven, pluggar, arbetslös? Hur ser din dag/vecka ut?
 1. Fina Magdalena!
  Det är så roligt att få ta del av din vardag!
  Jag är mammaledig med vår lilla tjej som är 6 veckor. Min stora tjej är 16 månader och ska snart börja på dagis. Deras pappa är hemma med oss nu också. Vi har härliga dagar och gör just ingenting. En promenad till parken eller bara hänga på innergården. Bor på Kungsholmen. Just nu sover båda tjejerna och sambon är på massage i huset så nu har jag tid bara för mig själv! Lååångdusch och sen soffan med magasin!
  Kram P

 2. Malin skriver:

  Hej! Jag gillar din blogg jättemkt! Den är varm o kul! 🙂
  Jag lever ensam m mina två barn, 6 o 7 år. Pappan är helt ute ur bilden sedan 4 år. För tre månader sedan blev jag av med mitt jobb som jag haft i 16 år. Jag har haft en otroligt skön sommar m barnen, men NU måste jag göra nåt, jobba! Jag vet inte hur jag ska gå till väga för att komma ut på arbetsmarknaden…hjälp! Här i Karlstad har vi några större företag, mkt butiker, gym, reklambyråer m.m. Men hur marknadsför jag mig själv bäst?
  Tack snälla för kreativa tips!!! 😉 Kram kram

 3. Hej! Bra och trevlig blogg!
  Jag jobbar som personlig assistent åt mina tvillingtjejer. Ska till BVC i morgon på 5-års kontroll. Och jag ska till frissan senare på dagen. Det var länge sen. Håller på att inreda och fixar i vårt hem som är en nerlagd skola. Där har vi bott i ca 4 veckor.

 4. Hej Maggan!

  Just nu njuter jag av att vara tjänstledig i 3 år och gör precis vad jag vill HELA dagarna 🙂
  Min man är militär och vi har förmånen att delta i ett utlandsuppdrag. Både roligt och spännande och ibland jobbigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..