ANNONS

Feelgood-weekend med Maggan & Mona!

/

Sommaren hänger fortfarande kvar, men så småningom blir det höst:-) Hösten är vacker, men det blir lite mörkare och ibland tristare.  Så lys upp oktober och följ med på bloggträff! Nu kan du hänga med Magdalena Graaf och Mona från bloggen Monas Universum till Friiberghs Herrgård för en riktig feelgood-weekend! Givetvis behöver du inte ha en blogg för att hänga med! Bloggträffen är till för alla underbara läsare och oss så klart! 

Tillsammans med Magdalena, Mona och andra sköna tjejer från hela landet har du möjligheten att avnjuta en fantastisk helg på exklusiva Friiberghs Herrgård vid Mälaren. Koppla av i skön 1600-tals miljö med tillgång till flertalet historiska sällskapsrum. Anläggningen har också en mängd faciliteter som du självklart kan passa på att uttnyttja när du är där.

Denna helg kommer vi att ha fokus på att må bra.  I Maggans och Monas regi fyller vi vistelsen med inspirerande aktiviteter, mysigt minglande och galna upptåg. Förmiddagen lördag den 6 oktober avgår transport från centrala Stockholm till Friiberghs Herrgård. Hemresan går av stapeln söndag eftermiddag den 7 oktober.

Oktober 6 – Lördag
Busstransport till Friiberghs Herrgård.
Välkomstdryck och tilltugg.
Lunch.
Coctail-mingel med dryck och tilltugg.
Middag (inkl 2 glas vin eller annan dryck).
Övernattning.

Oktober 7 – Söndag
Frukost.
Brunch.

Busstransport från Friiberghs Herrgård.

Utöver det fyller vi på med en massa smaskigt, roligt, spännande i egen regi.

Weekend-paketet med transport, boende, mat och dryck från Friiberghs Herrgård är värt 2 580 kr/person. Men Mona & Maggan har rätt hårda nypor och kan blinka snällt med ögonen,  så priset för denna feelgood- weekend är alltså 1 795 kr/person! Utöver det fyller vi på med en massa göttit som du vanligtvis inte hittar på Friiberghs:-)

Antalet platser på Friiberghs Herrgård är begränsade. Boka din plats i tid! All bokning sker till Friiberghs Herrgård på telefon 0171-41 66 60 fr o m måndag den 6 augusti kl 10.00. Åldersgräns denna weekend är 18 år. Glöm ej heller vid bokning att ange om du vill åka buss till och från Friiberghs.

Vi bjuder dig även på tävlingar med fina priser och en rad andra överraskningar. Vi vill se till att riktigt skämma bort er redan från det att ni checkar in på era rum. Friiberghs Herrgård ger oss även tillgång till swimmingpool, bastu och bubbelpool under vistelsen. Men vad vore en bloggträff utan underhållning? Vi har bjudit in gästartister och föreläsare för att göra vår helg perfekt. Vi lovar, ni kommer inte få en lugn stund och vi är säkra på att ni åker hem med magen och skallen full av goda känslor och tankar.

Oktober 6 – Lördag
09.30: Samling Bussterminalen vid Centralstationen.
10.00: Avresa.
11.15: Ankomst Friiberghs:  Välkommstmingel med fruktdryck och tilltugg.
12:00: Incheckning.
12.30:  Lunch.
14.00: Samling Mälarsalen för infomöte. Välkomna och vad händer under helgen?
15.15: Föreläsning, gästföreläsare.
16.15-16.30: Paus, röka, kissa, frukt , kaffe…
16.30: Föreläsning, gästföreläsare.
17:30 – 19.00: Upp på rummen, fixa sig inför kvällens aktiviteter och roligheter.
19:00: Cocktailmingel med vin och tilltugg (hemlig gästartist underhåller).
20.00: Middag i matsalen.
21.30: Myskväll med underhållning. Vi får fint besök som underhåller oss.
22.30: Barmingel, mingel och mys fram till sängdags. Vill man dansa gör man det:-)

Oktober 7 – Söndag


8:00 – 10:00: Frukost


11.00: Föreläsning om ekologisk hudvård.


12.00:  Mys, bad,behandlingar, promenader & fria aktiviteter.


14.00: Sen Lunch


15.15: Helgens sista föreläsare


16:30: Samling: Hej då, puss o kram. Vinstudelning


17:00: Buss mot Stockholm.

Med reservation för ändringar. Mer information och vägbeskrivning för dig som tar dig ut på egen hand hittar du här: www.friibergh.se

VÄLKOMNA!

39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00