Morran, farmor, farfar och album…

Morran trivs som fisken här nere. Många av er har saknat henne ibland, den lilla råttan:-) Hon var mycket hos farmor och farfar härnere när Skorpan var nyfödd, och har vart här till och från. Tror ni hon blev glad av att komma ner igen? -) Hon mår så gott här nere och de ÄLSKAR henne. Hon är lite lugnare och tryggare här så just nu trivs hon, hon är i himelen!! Går lite som hon vill i trädgården och grejjar och donar.

Jag fick nys om att göra ett album på facebook, så jag gjorde det över Morran. Jag är knappt inne på min privata (förutom när jag jagar otrogna karlar:-) men tyckte det var en kul grej.  Murran hittar du HÄR om du saknar henne för mycket:-)

Det är inte bara jag och killarna som ska trimmas idag tror jag. Får se om vi kan få iväg Morr till en friss också, jag visar  er senare..

Fridens!

Vi hörs snart! /x

 1. Ina skriver:

  Världens bästa hundtrimmare finns i Sjöbo, några mil norr om Ystad. Kolla in Kims hundtrim! 🙂

 2. A-K skriver:

  Vilken gullig pälsboll 🙂
  Kram

 3. Petra skriver:

  Hej Magdalena!
  Först vill jag säga -Stort Tack för en kanonblogg!Jag längtar tills varje nytt inlägg som du gör och jag läser allt!.Du är en underbar person som delar ditt liv med oss läsare.Grymt bra!!.Dina barn kan skatta sig lyckliga över att ha en mamma som dig!!Stor kram till dig!!:-)

 4. Annika skriver:

  Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se.

  / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort på 500 kr!

 5. Låt vovvisen vara där han trivs bäst. Bara du vet var. Ha en härlig kväll 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..